mega-10
Σφοδρή επίθεση από τον Διευθυντή Ειδήσεων του “μεγάλου καναλιού” εναντίον της Κυβέρνησης για τις τηλεοπτικές άδειες.
Το μαύρο στο mega δεν θα περάσει. δηλώνει ο Μανώλης Καψής.
Ο πόλεμος μεταξύ Mega και Κυβέρνησης παίρνει πλέον μεγάλες διαστάσεις, μετά και την απόρριψη του φακέλου του καναλιού από την τελική φάση της αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών.
Αφορμή για την σημερινή επίθεση στάθηκε ένα “πηγαδάκι” του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά με έναν καναλάρχη στη χθεσινή εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο για την 42η επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας.
Η αντίδραση του Μεγάλου καναλιού ήταν άμεση και ήρθε από τον Διευθυντή Ειδήσεων του Mega, Μανώλη Καψή, ο οποίος με ένα σχόλιο – παρέμβαση εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον της Κυβέρνησης.
“Η κυβέρνηση αφού ρύθμισε ορισμένες λεπτομέρειες, έκοψε το ΕΚΑΣ, έκοψε τις συντάξεις, επέβαλε νέους φόρους, αύξησε τον ΦΠΑ για τον οποίο ο κύριος Καμμένος θα παραιτείτο αν αυξάνονταν στα νησιά, αφού μείωσε τους μισθούς, αφού έδωσε σε ιδιώτες το λιμάνι του Πειραιά και τα περιφεραιακά αεροδρόμια για τα οποία είχε υποσχεθεί να επανέλθουν υπό κρατικό έλεγχο, αφού μετονόμασε την τρόικα στους οποίους θα έδινε ένα καφεδάκι και θα τους έδιωχναν, είχε πει ο κύριος Μπαλάφας, αφού μετονόμασε την τρόικα σε Θεσμούς ή κουαρτέτο, ασχολείται τώρα με τα πραγματικά προβλήματα του ελληνικού λαού δηλαδή με τις αρμοδιότητες του Προκόπη Παυλόπουλου και με τη μάχη κατά της διαπλοκής. Που μάχη κατά της διαπλοκής ίσον ίσον να πέσει μαύρο στο mega. Τώρα αν θα μείνουν 500 οικογένειες χωρίς εισόδημα, αν θα μείνουν 500 εργαζόμενοι άνεργοι δεν φαίνεται να απασχολεί καθόλου τους κυβερνώντες. Το βασικό είναι επιτέλους μία υπόσχεση που δόθηκε, τουλάχιστον αυτή να τηρηθεί. Και το πιο ενοχλητικό είναι ότι όλοι σιωπούν. Εργοδοτικές οργωνώσεις, εργοδότες, επιχειρηματίες, η Ένωση Συντακτών, δημοσιογραφικές οργανώσεις, τα κόμματα της Αντιπολίτευσης, οργανώσεις πολιτών, όλοι σιωπούν. Για ορισμένους από αυτούς έχω την εντύπωση ότι ο λόγος είναι ο φόβος του γκουβέρμου. Από τη δικά μας πλευρά πάντως απαντούμε με την άδειά σας συνεχίζουμε. Όχι “μαύρο” στο mega”.
Δείτε τα βίντεο

madata.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *