Έντονη χιονόπτωση σημειώνεται αυτή την ώρα στον δρόμο Λαμίας-Δομοκού. Οι οδηγοί πρέπει να είναι αρκετά προσεκτικοί καθώς η ορατότητα είναι περιορισμένη.
Στο σημείο βρίσκονται επτά μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας τα οποία συνδράμουν ώστε να μείνουν οι δρόμοι ανοιχτοί ενώ και η Τροχαία επιλύει τις ανάγκες που δημιουργούνται.

Η ίδια κατάσταση με τον Δομοκό επικρατεί προς Μπράλο αλλά και στην Ράχη Τυμφρηστού μέχρι την σήραγγα Μπακογιάννη.
Η κίνηση πραγματοποιείται χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες όπως και σε ολόκληρο το κεντρικό οδικό δίκτυο σύμφωνα με τον υπεύθυνο της Πολιτικής Προστασίας Θανάση Καρακάντζα. Τα προβλήματα εντοπίζονται σε τοπικούς δρόμους όπου είναι αναγκαία η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.
Από το πρωί της Πρωτοχρονιάς, μηχανήματα της Περιφέρειας ενεργούν σε χωριά του Δομοκού και της Οίτης ανοίγοντας το δρόμο προς το εθνικό δίκτυο.
Σύμφωνα με την αστυνομία, όλες οι συγκοινωνίες στο ορεινό δίκτυο του νομού και ειδικά το κομμάτι από τον Επτάλοφο και το Πολύδροσο για το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, διεξάγονται με αντιολισθητικές αλυσίδες. Επίσης στην επαρχιακή οδό Αράχωβας – Επταλόφου Φωκίδας χρειάζονται αλυσίδες, ενώ αντίθετα ομαλοποιήθηκε η κατάσταση στην Εθνική Οδό Λιβαδειάς – Άμφισσας.
Τέλος, αλυσίδες χρειάζονται σε όλο το ορεινό επαρχιακό δίκτυο του νομού Ευρυτανίας, ενώ στην επαρχιακή οδό Καρπενησίου-Φουρνάς-Καρδίτσας η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί.
Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: lamianow.gr
Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: YouTube/ Lamianow Gr
.enikos.gr/

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *