Τον παράνομο γάμο του με πάνω από 100 γυναίκες παραδέχθηκε ο Tambon Prasert, επικεφαλής της περιοχής Phromnee της επαρχίας Nakorn Nayok στην Ταϋλάνδη.
Ο 58χρονος πολιτικός και ιδιοκτήτης κατασκευαστικής μίλησε σε δημοσιογράφους που ανακάλυψαν το απίστευτο γεγονός, εξηγώντας πως έχει 120 γυναίκες και 28 παιδιά.

«Ο πρώτος μου γάμος ήταν στα 17 με μία γυναίκα 2 χρόνια νεότερη με την οποία απέκτησα 3 παιδιά. Στη συνέχεια ακολούθησε μια σειρά από άλλες γυναίκες, όλες κάτω των 20. Δεν μ’ αρέσουν οι μεγαλύτερες, διαφωνούν υπερβολικά πολύ,» δήλωσε χωρίς αναστολές.
Παράλληλα, αποκάλυψε στην Daily News. πως έχει μία γυναίκα σε κάθε μέρος που έχει χτίσει σπίτι και πως όλες είναι ενήμερες για την κατάσταση και δεν έχουν κανένα πρόβλημα.
«Σέβομαι όλες τις συζύγους μου. Σε κάθε περίπτωση ζήτησα το χέρι τους από τους γονείς τους και οι γάμοι έγιναν με όλες τις παραδόσεις και τα έθιμα»

Η συντήρηση τόσων νοικοκυριών δεν φαίνεται να αποτελεί πρόβλημα για τον Prasert, καθώς έχει φροντίσει ακόμα και να αγοράσει σπίτια για όσες από τις γυναίκες του δεν είχαν ούτε αυτό και όλες ζουν απόλυτα ευχαριστημένες έχοντας τα πάντα.
Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν θα αντιμετωπίσει νομικές κυρώσεις για την πολυγαμία.
.eirinika.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *