Συγκεκριμένα, υπερβάλλοντα ζήλο έδειξαν ποδηλάτες αστυνομικοί όταν ζήτησαν από πολίτη που δε φορούσε μάσκα σε εξωτερικό χώρο τα στοιχεία του για να του δώσουν το πρόστιμο.

Ο διαπληκτισμός οδήγησε στο να κληθούν οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι νομίζοντας ότι ο πολίτης το σκάει τον έριξαν στο οδόστρωμα ενώ ο ίδιος έλεγε ότι είναι καρδιοπαθής.

Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας στο MEGA

Διαφορετική όμως είναι η εκδοχή αυτόπτη μάρτυρα του περιστατικού που αναφέρει στο MEGA ότι ο 40χρονος ήταν συνεργάσιμος και ζητούσε ο ίδιος να πάει στο Τμήμα με τους αστυνομικού για να καταθέσει σε βάρος τους μήνυση.

«Τους φώναζε πάμε τώρα στο Τμήμα να σας κάνω μήνυση, γιατί είναι λάθος αυτό που κάνετε και την ώρα που κάνει την κίνηση να μπει στο αμάξι τον αρπάζουν τέσσερα άτομα. Τον σπρώχνουν κάτω τον πατάνε ενώ αυτός συνεργαζόταν ήθελε να πάει στο Τμήμα» περιγράφει ο αυτόπτης μάρτυρας.

«Ο άνθρωπος με το που τον τράβηξαν από το αμάξι φώναζε ”συνεργάζομαι είμαι καρδιοπαθής. Συνεργάζομαι είμαι καρδιοπαθής” προσθέτει ο αυτόπτης μάρτυρας.

Σε βάρος του 40χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για βία κατά των αστυνομικών και απειλή ενώ του επιβλήθηκε και το πρόστιμο των 150 ευρώ για μη χρήση μάσκας.

Από την πλευρά του ο συλληφθείς κατέθεσε μήνυση σε βάρος ενός αστυνομικού για εξύβριση και απλή σωματική βλάβη με αποτέλεσμα ο ένστολος να συλληφθεί.
πηγη

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *