Για να διευκρινίσουμε κάτι σε οτι αφορά τον αγώνα δρόμου που διεξήχθη στον Αστακό και να διαγράψουμε τυχόν παρενέργειες που δημιουργηθήκαν από μια ανάρτηση σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα ,παράλληλα δε να μηδενίσουμε τις κακοήθειες , τις προβοκατόρικες σκέψεις και τις εμπρηστικές δηλώσεις κάποιων , είτε φυσικών προσώπων είτε ομάδων, είτε ιδιοκτητών blogs , οι οποίοι ελλοχεύουν στο παραμικρό σφάλμα η την παραμικρή ατέλεια, η την άδολη παράλειψη σε μια ανακοίνωση, να αποβάλλουν το δηλητήριο που το έχουν αποθηκευμένο !!!

Προειδοποιούμε όλους αυτούς τους τύπους που επιδεικτικά κυκλοφορούν στην παραλία του Αστακού με ένα κινητό στο χέρι και αλλάζουν τραπέζια στις καφετέριες κάθε δεκαπέντε λεπτά , παριστάνοντας του παράγοντας του τόπου , ότι το λάθος θα το κάνουν μια φορά , διότι ουδείς αλάνθαστος και τότε θα αναμετρηθούν με το υγιές κομμάτι της κοινωνίας του Αστακού

Στο δια ταύτα τώρα

Ο αγώνας δρόμου που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Αστακιωτών και τον ιδιώτη Λεωνίδα Παπαρίζου (που είχε το κύριο βάρος της εκδήλωσης) για δεύτερη φορά , είχε την καθολική επευφημία του συνόλου των δρομέων , παράλληλα δε και της πλειοψηφίας των Δημοτών του Αστακού .!!!!!!! Προφανώς θα υπήρχαν και οι αδιάφοροι αλλά και οι αντιδρώντες !!! Αλίμονο άλλωστε.

Η μικρή αυτή μειοψηφία θεώρησε σκόπιμο να ανιχνεύσει στα άχυρα μια βελόνα.!!!!! Πιθανόν να θεώρησε οτι πέτυχε διάνα. Προσωπική της άποψη!!!

Οι διοργανωτές του αγώνα δρόμου απευθυνθήκαν από αρκετά μεγάλο διάστημα πριν την έναρξη, σε πολλούς να βοηθήσουν με την μορφή του χορηγού. Εμφανίστηκαν μέχρι και λίγο πριν την έναρξη ελάχιστοι (μετρημένοι στα δάχτυλα της μιας παλάμης!!! Ο επιχειρηματίας κ. Απ. Πανταζής μας πρότεινε να μας βοηθήσει και η προσφορά του έγινε δεκτή (όπως φυσικά και των υπολοίπων). Αποδέχθηκε παράλληλα να είναι ονομαστική η προσφορά του και για τον λόγο αυτό το λογότυπο της επιχείρησης του τυπώθηκε στα μπλουζάκια που είχαν οι δρομείς. Οι υπόλοιποι χορηγοί για προσωπικούς λόγους (πιθανόν και για λόγους επαγγελματικούς) δεν αποδέχθηκαν την πρόταση των διοργανωτών να εμφανιστεί το λογότυπο των δυο επιχειρήσεων, κάτι που έγινε σεβαστό.

Η ανακοίνωση που εξεδώθει μετά την τέλεση είχε τρία στάδια, Στην αρχή συντάχθηκε μια ανακοίνωση διερευνητική, εν συνεχεία τροποποιήθηκε με αναφορά μόνο στον βασικό χορηγό διότι οι υπόλοιποι δεν ήθελαν να εμφανιστούν και η τρίτη διορθώθηκε και προστέθηκαν έστω και ανώνυμα οι υπόλοιποι Προφανώς όταν έφυγε το κείμενο για δημοσίευση , έφυγε η δεύτερη ανακοίνωση. Όταν αντιληφθήκαμε ότι έγινε λάθος, ζητήσαμε ευγενικά από συγκεκριμένο blog να την κατεβάσει και να ανεβάσει την διορθωμένη , όπερ και έγινε!. Προφανώς με το συγκεκριμένο blog συνεργάζονται πολλά αλλά, τα οποία κοπιάρανε την πρώτη ανακοίνωση και την αναδημοσιεύσαν. Ζητούμε λοιπόν , έστω και τώρα από όλους εμάς που ανεβάσατε την πρώτη ανακοίνωση ,στην θέση της να εμφανιστεί η κανονική ούτως ώστε να περιοριστεί η εκροή δηλητηρίου και χυδαιολογίας τόσο από τους #επιλεκτικούς# θαμώνες όσο και από κάποιους ιδιοκτήτες.

Καλό είναι να περιορίσουμε τις εμπρηστικές δηλώσεις, σχόλια και απαράδεκτες αναρτήσεις , ούτως ώστε να υπάρχει συνέχεια στην άψογη και εποικοδομητική συνεργασία, μια συνεργασία που μας διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια. Εάν θεωρείτε ότι ένα λάθος σε μια ανακοίνωση είναι αφορμή για να μας δημιουργήσετε προβλήματα , ΜΑΛΛΟΝ ΧΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ..Προφανές και η κριτική είναι αντικείμενο της δημοκρατίας και της ελευθερίας και κανείς δεν την περιορίζει.. Το νόμισμα έχει δυο πλευρές όπως καλά γνωρίζετε

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *