Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑΤζιπ όρμησε στην παραλία,παραλίγο τραγωδία με λουόμενους!

Τζιπ όρμησε στην παραλία,παραλίγο τραγωδία με λουόμενους!

%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bb%ce%b9%ce%b1
«Επίθεση» από ανεξέλεγκτο SUV αυτοκίνητο δέχτηκαν σήμερα το μεσημέρι λουόμενοι στην παραλία Αναύρου, που απολάμβαναν το μπάνιο τους και από θαύματα σώθηκε μια γυναίκα που έκανε ηλιοθεραπεία κάτω από ομπρέλα και το βαρύ όχημα πέρασε με ταχύτητα δίπλα της για να καταλήξει με τις δύο ρόδες (από την πλευρά του οδηγού) στη θάλασσα.
Το απίστευτο περιστατικό έγινε στις 12.05 σήμερα το μεσημέρι, όταν το αυτοκίνητα (σειρά M της Mercedes) ήταν σταθμευμένο στην οδό Πλαστήρα και ο ηλικίας 81 χρονών οδηγός του μπήκε στη θέση του οδηγού και, πιθανόν από λάθος χειρισμό, αντί να βάλει την όπισθεν «κούμπωσε» την πρώτη ταχύτητα, με αποτέλεσμα το μεγάλο όχημα να φύγει μπροστά, να ανέβει το πεζοδρόμιο και με ταχύτητα να φτάσει στην παραλία, να παρασύρει μια ξύλινη ομπρέλα και να καταλήξει στη θάλασσα.
Στην ομπρέλα καθόταν μια γυναίκα, που πρόλαβε να απομακρυνθεί και σώθηκε από θαύμα ενώ τη στιγμή κείνη ο σύζυγός της κολυμπούσε. Στη διαδρομή του αυτοκινήτου, υπήρχαν κι άλλοι λουόμενοι, που πρόλαβαν να απομακρυνθούν πριν τους παρασύρει το αυτοκίνητο.magnesianews.gr