Στην πλατεία της Βόνιτσας σε ένα όμορφο διαμορφωμένο χώρο με Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια , μεγάλους κόκκινους ταράνδους και το έλκηθρο του Αι Βασίλη θα πραγματοποιηθεί το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της Βόνιτσας .
Τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να φωτογραφηθούν και να παίξουν με το ξωτικό του Αι Βασίλη και τον χιονάνθρωπο.
Ο Αι Βασίλης θα έρθει με το έλκηθρο του και θα υποδεχθεί στο σπίτι του όλα τα παιδιά . Θα φωτογραφηθεί μαζί τους και θα τους προσφέρει ένα συμβολικό δώρο
Φυσικά από την παρέα δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο Τρελό Μότζο Τζοτζο που έρχεται με νέα κόλπα για να ξεσηκώσει τα παιδιά με Χριστουγεννιάτικα μαγικά και παιχνίδια του.
Την εκδήλωση θα ομορφύνει με Χριστουγεννιάτικους ήχους η Μπάντα της Φιλαρμονικής Εταιρείας Βόνιτσας όπου θα παίξει Χριστουγεννιάτικα Τραγούδια και Κάλαντα .
Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο θα ανάψει με το παιάνισμα της Μπάντας της Φιλαρμονικής εταιρείας Βόνιτσας με όλα τα παιδιά να τραγουδούν.
Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει η Λέσχη αρχιμαγείρων Δυτικής Ελλάδας και Ηπείρου, όπου θα φτιάξει Σοκολατένιες λιχουδιές για τα μικρά παιδιά και ζεστό κόκκινο κρασί για τους ενήλικες
Από την Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Βόνιτσας δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο δραστήριος Πολιτιστικός Σύλλογος Hobbyland που θα κάνει το face Painting ( ζωγραφική προσώπου ) της εκδήλωσης . Θα δώσει Χριστουγεννιάτικο χρώμα με όμορφα σχέδια σε μικρούς και μεγάλους .
Στο χώρο θα υπάρχει το Χριστουγεννιάτικο bazaar του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Δρυμού και Χριστουγεννιάτικο bazaar του Πολιτιστικού Συλλόγου Ακτίου Βόνιτσας ¨ Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ¨
Σας καλούμε να παρευρεθείτε στην εκδήλωση
ΕΚ ΤΟΥ ΚΈΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *