Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έδωσε τα χέρια με τον ΣΚΑΪ και δέχθηκε να υποστεί όλες τις κακουχίες του ριάλιτι επιβίωσης. Ποιο ήταν το τίμημα, ωστόσο, αυτής της προσθήκης στο Survivor για τον σταθμό; Τι της έταξαν για να δεχθεί να απαρνηθεί τις ανέσεις της και τα λούσα της και να κοιμάται στα σανίδια δίπλα σε ζωύφια;
Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Κλεοπάτρα Πατλάκη το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Πρωινό» η παρουσιάστρια έκανε μια συμφωνία της τελευταίας στιγμής με τον ΣΚΑΪ.
«Από το κανάλι της έδωσαν υποσχετική ότι θα μπεις στο Survivor, θα γίνει μια προσπάθεια να διορθώσουμε την εικόνα σου και από εκεί και πέρα συζητάμε για το My Style Rocks. Η εικόνα, ήδη, αρχίζει σιγά σιγά να φτιάχνει. Όμως, υπάρχει κι ένα ακόμα projectτο My Man Can» είπε χαρακτηριστικά με την πρωινή παρέα του ΑΝΤ1 και τη Φαίη Σκορδά να δυσανασχετούν, στη θύμιση των ανθρώπων που έχασαν τη δουλειά τους μετά από εντολή Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. «Αρκετός κόσμος που μας βλέπει, από αυτούς που έχασαν τη δουλειά τους, θα εκνευρίζεται τώρα» επισήμανε η παρουσιάστρια.

madata.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *