e1b6df805319cb2dab9f4a97cd14eb40
Σύμφωνα με τις πληροφορίες των εν λόγω δημοσιευμάτων, ο Νίκος Μουνδρέας έκανε πρόταση γάμου στη δημοσιογράφο η οποία την αποδέχτηκε με χαρά και συγκίνηση
Δεν έχει περάσει ένας χρόνος από την ημέρα που έγινε γνωστό πως η Έλλη Στάη είναι ερωτευμένη και έχει σχέση με τον εφοπλιστή Νίκο Μουνδρέα. Ένα χρόνο μετά και σημερινά δημοσιεύματα θέλουν τη σιδηρά κυρία της ενημέρωσης να παντρεύεται ξανά.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες των εν λόγω δημοσιευμάτων, η Έλλη Στάη και ο Νίκος Μουνδρέας πήραν την απόφαση να ενώσουν επίσημα τις ζωές τους. Μάλιστα, η πρόταση γάμου έγινε στην Πάτμο από τον εφοπλιστή και η δημοσιογράφος την αποδέχτηκε με χαρά και συγκίνηση. Πληροφορίες, από το στενό περιβάλλον της δημοσιογράφου και του εφοπλιστή έκαναν λόγο για συγκατοίκηση του ζευγαριού αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «η Έλλη μένει μόνιμα στην έπαυλη της Εκάλης» προσθέτοντας στα γραφόμενα ότι η σχέση αυτή χαίρει της έγκρισης των οικογενειών τόσο του Νίκου Μουνδρέα όσο και της Έλλης Στάη. Το protothema.gr επικοινώνησε με τη δημοσιογράφο η οποία χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα αναληθή. Ξεκαθάρισε ότι δεν παντρεύεται και πως όλα αυτά τα χρόνια έχει κουραστεί να διαβάζει ανακρίβειες για την προσωπική της ζωή.
Πηγή: protothema.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *