Φαίνεται πως σιγά-σιγά φτάνουμε στο τέλος του μυστηρίου
Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για την Ειρήνη Λαγούδη βγήκαν και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στο σώμα της 44χρονης μητέρας εντοπίστηκαν ουσίες (ανθρακυλαιμοσφαιρίνη) που δικαιολογούνται από την εισπνοή του καπνού από τη φωτιά που εκδηλώθηκε στο καμένο της αυτοκίνητο, αλλά και αυξημένη ποσότητα αλκοόλ.
Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι και αυτό το στοιχείο συγκλίνει στην εκδοχή της αυτοκτονίας, ωστόσο τα αποτελέσματα των ιστολογικών θα ξεκαθαρίσουν το μυστήριο του θανάτου της τρίτεκνης μητέρας.
Ο δικηγόρος της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη, Βασίλης Ταουξής, μιλώντας στο protothema.gr είπε: «Τώρα είμαστε εν αναμονή των ιστολογικών εξετάσεων».
Εν τω μεταξύ προ ημερών νέα ερωτήματα είχαν προκύψει από την αποκάλυψη του αδερφού της άτυχης 44χρονης ότι ένα μήνα πριν το θάνατό της, κάποιος της είχε συνταγογραφήσει ψυχότροπα φάρμακα, τα οποία, ενδέχεται να έχουν παρενέργειες, όπως τάσεις αυτοκτονίας!
Ο αδερφός της είχε αποκαλύψει στην εκπομπή «Τατιάνα live» ότι βρήκε γραμμένα τα συγκεκριμένα φάρμακα, στον ΑΜΚΑ της Ειρήνης
Πάντως, ένας εκ των δικηγόρων της οικογένειας της Ειρήνης, μιλώντας στην ίδια εκπομπή, επεσήμανε ότι η Ειρήνη δεν πήρε ποτέ τέτοια φάρμακα και πως, όποιος της τα συνταγογράφησε, ενδεχομένως να τα «έγραψε» στον ΑΜΚΑ της, αλλά να προορίζονταν για τρίτο πρόσωπο.
πηγη protothema.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *