Με άυλη ψηφιακή κάρτα πιστώνονται τα χρήματα του «Τουρισμός για Όλους» τις επόμενες μέρες. Ακόμα, οι αιτήσεις στην πλατφόρμα vouchers.gov.gr είναι ανοιχτές για όλα τα ΑΦΜ. Θα ακολουθήσουν οι προσωρινοί πίνακες και έπειτα η κλήρωση για όσους τελικά θα πάρουν τα 150 και 200 ευρώ. Για να μπορέσουν οι δικαιούχοι να εξαργυρώσουν την κάρτα, θα πρέπει το κινητό τους να διαθέτει τεχνολογία NFC-ανέπαφων συναλλαγών. Το άνοιγμα Viva Wallet λογαριασμού είναι προαιρετικό.

Τι κάνετε μετά την αίτηση στο «Τουρισμός για Όλους»
Εφόσον λάβετε την ενημέρωση μέσω email και SMS ότι η κάρτα σας είναι έτοιμη, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να μπορέσετε να τη δείτε μέσα στην πλατφόρμα της Viva Wallet.

Αν δεν έχετε λογαριασμό Viva Wallet:

Επιλέξτε στο email που λάβατε το σύνδεσμο «Ενεργοποίησε το Τουρισμός για όλους Pass σου»
Δημιουργήστε τον κωδικό πρόσβασης σας ο οποίος θα πρέπει να αποτελείται από 5 έως 16 χαρακτήρες, να περιέχει τουλάχιστον ένα ψηφίο (1-9) και έναν ειδικό χαρακτήρα (π.χ. !@#$%^*).
Καταχωρήστε ξανά τον κωδικό πρόσβασης για επιβεβαίωση
Καταχωρήστε τον κωδικό που λάβατε μέσω SMS στο κινητό σας τηλέφωνο και επιλέξτε Επιβεβαίωση
Αν έχετε λογαριασμό Viva Wallet:

Επιλέξτε στο email που λάβατε το σύνδεσμο «Δες το Τουρισμός για όλους Pass σου»
Πραγματοποιήστε είσοδο με το κινητό σας τηλέφωνο και το password σας
Επιλέξτε την ένδειξη Tourismos For All Pass
Περισσότερες λεπτομέρειες και απαντήσεις για το voucher του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ

Πού μπορείτε να ξοδέψετε τα 150 ευρώ
Το διαθέσιμο υπόλοιπό σας θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέχρι την ολοκλήρωση του προγράμματος στις 30/06/23. Μετά το πέρας του ανωτέρου χρονικού διαστήματος, η άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα απενεργοποιείται και οποιοδήποτε υπολειπόμενο ποσό επιστρέφεται στο φορέα.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις / καταλύματα και campings.

Τι γίνεται μετά την αίτηση
Υπενθυμίζεται πως αίτηση για το Πρόγραμμα μπορούν να υποβάλουν πολίτες με ατομικό εισόδημα έως 16.000 ευρώ και οικογενειακό εισόδημα έως 28.000 ευρώ, ποσό που προσαυξάνεται για κάθε παιδί.

Στις αιτήσεις δεν τηρείται χρονική προτεραιότητα, ενώ οι τελικοί δικαιούχοι του Προγράμματος θα αναδειχθούν με ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των δικαιούχων που θα έχουν υποβάλει αίτηση..ieidiseis.gr/

Από xiromeropress