Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑΤους έπιασαν με… τη γίδα στην πλάτη – Έκλεβε αμνοερίφια και τα...

Τους έπιασαν με… τη γίδα στην πλάτη – Έκλεβε αμνοερίφια και τα πούλησε από το κρεοπωλείο του


Δεν είχαν… εμπειρία στις κλοπές και το πλήρωσαν ακριβά. Ένας 34χρονος Έλληνας και ένας 23χρονος αλλοδαπός έκλεβαν αμνοερίφια, και τα πουλούσαν από το κρεωπολείου του πρώτου.
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, υπόθεση κλοπής από επιχείρηση εμπορίας κρεάτων, που διαπράχθηκε σε περιοχή του Δήμου Πωγωνίου. Για την υπόθεση αυτή, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο άτομα, ένας 23χρονος αλλοδαπός και ένας 34χρονος Έλληνας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία –κατά περίπτωση- για κλοπή και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ζωοκλοπής και περί αλλοδαπών.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ως προς το χρονικό της υπόθεσης, καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, κλοπή σε επιχείρηση εμπορίας κρεάτων, που διαπράχθηκε βραδινές ώρες της 21/22-12-2018.
Από την αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των δύο δραστών, οι οποίοι διακριβώθηκε ότι αφαίρεσαν από κοινού είκοσι δύο αμνοερίφια και μοσχάρι από την ανωτέρω επιχείρηση καθώς και πετρέλαιο από σταθμευμένο φορτηγό αυτοκίνητο.
Επίσης, διαπιστώθηκε ότι τα κλεμμένα αμνοερίφια διατέθηκαν προς πώληση σε πελάτες κρεοπωλείου ιδιοκτησίας ενός εκ των κατηγορουμένων, ενώ από τον έλεγχο των στοιχείων του 23χρονου αλλοδαπού, προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα και σε έδαφος Schengen.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
newsit.gr