Ενδείξεις οι οποίες τους οδηγούν σε σενάρια που δεν χωράει ο νους εξετάζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας για την ταυτότητα της μητέρας του άτυχου μωρού που βρέθηκε δολοφονημένο και πετάμενο στα σκουπίδια την περασμένη εβδομάδα στην Πετρούπολη. Τα στοιχεία που φαίνεται ότι έχουν στα χέρια τους τούς οδηγούν τόσο στην Πετρούπολη όσο και στο Περιστέρι, όπου έχουν ερευνήσει κυριολεκτικά πόρτα πόρτα μεγάλες περιοχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί εξετάζουν πλέον συγκεκριμένα ενδεχόμενα, ένα από τα οποία μάλιστα θεωρούν πως είναι πιο πιθανό, αλλά και ταυτόχρονα ιδιαιτέρως ανατριχιαστικό και απάνθρωπο. Συγκεκριμένα, αυτό που εξετάζουν είναι η μητέρα του παιδιού να είναι ανήλικη η οποία είχε ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη και μάλιστα το πιθανότερο είναι ο πατέρας να είναι στενό συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο δολοφόνησε το λίγων ωρών μωράκι για να μην αποκαλυφθεί το ανοσιούργημά του!
Παράλληλα, οι αστυνομικοί φοβούνται πως ίσως και η μητέρα του μωρού να αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, καθώς όλα δείχνουν πως γέννησε σε κάποιον ιδιωτικό χώρο και όχι σε ιατρείο ή κλινική, ίσως επειδή της απαγορεύεται να ζητήσει ιατρική βοήθεια για να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα των ενόχων του ανατριχιαστικού εγκλήματος.
Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγουν, καθώς έπειτα από τις ενδελεχείς έρευνες που διενέργησαν σε δημόσια νοσοκομεία, ιδιωτικές κλινικές, μαιευτήρια, ακόμη και ιδιωτικά γυναικολογικά ιατρεία, δεν εντόπισαν κάποια γυναίκα που να αντιμετώπισε προβλήματα κατά τη διάρκεια της γέννας και να χρειάστηκε βοήθεια από γιατρό.
Αγρια στραγγαλισμένο
Μοιραία, λοιπόν, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η γυναίκα που έφερε στον κόσμο το άγρια στραγγαλισμένο μωρό ίσως βρίσκεται περιορισμένη σε κάποιον χώρο, σε μια προσπάθεια να μην αποκαλυφθεί το αποτρόπαιο έγκλημα. Βέβαια, οι αστυνομικοί δεν μπορούν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο η μητέρα του άτυχου παιδιού να είναι άτομο με νοητική υστέρηση. Και σε αυτή την περίπτωση η γέννηση του βρέφους θα είναι πιθανότατα αποτέλεσμα της κακοποίησης που υπέστη η γυναίκα από κάποιο στενό συγγενικό της πρόσωπο.
Οπως αποκαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα, έπειτα από την ανακάλυψη του πτώματος του μωρού από έναν ρακοσυλλέκτη σε έναν κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη το μόλις λίγων ωρών αγοράκι είχε στραγγαλιστεί με αυτοσχέδιο βρόγχο από σχοινί, αλλά και τον ομφάλιο λώρο του που είχε κοπεί από άτομο το οποίο δεν είχε γνώσεις ιατρικής.
Μάλιστα, η πολύπειρη ιατροδικαστής Σουλτάνα Μαριανού, η οποία διενήργησε τη νεκροτομή στο άψυχο κορμάκι του, συγκλονίστηκε από τα ευρήματα. Το νεογνό είχε δολοφονηθεί αμέσως μετά τη γέννησή του και μάλιστα ο δολοφόνος είχε σφηνώσει στο στόμα και τον λάρυγγά του χαρτοπετσέτες, προκειμένου να μην ακούγεται το κλάμα του!
πηγη madata.gr/

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *