Συγκεκριμένα, κυκλοφόρησε μία έκτακτη ανακοίνωση του ΕΣΡ για το Big Brother, σύμφωνα με την οποία, ο Δημήτρης Κεχαγιάς κατηγορείται για λεκτική αλλά και για ψυχολογική βία.

Πριν από λίγες μέρες, κατά τη διάρκεια της ανοιχτής ψηφοφορίας στο Big Brother, ο Δημήτρης Κεχαγιάς επιτέθηκε στον Χρήστο Βαρουξή, γεγονός που έκανε τον Big Brother να του επιβάλει ποινή και να τον αναδείξει άμεσα υποψήφιο προς αποχώρηση, με το κοινό να αποφασίζει προ ωρών ποιος φεύγει.

Χθες (4/12), ο Κεχαγιάς αποχώρησε από το ριάλιτι και πριν από μερικές ώρες έγινε γνωστό πως το ΕΣΡ εξετάζει το επεισόδιο που σημειώθηκε μετά από σειρά καταγγελιών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Περιήλθε στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης πλήθος καταγγελιών που αφορούν τηλεοπτικό πρόγραμμα με τίτλο «Big Brother».

Παρατίθενται ενδεικτικά αποσπάσματα των καταγγελιών: «Απειλές, λεκτική και ψυχολογική βία, παρολίγον χειροδικία και μπούλινγκ όλων των διαστάσεων» – «Απειλούσε και τραμπούκιζε συμπαίκτη του» – «χυδαίες εκφράσεις…και…ύβρεις…» – «έβριζε ασύστολα» – «Απειλεί και τρομοκρατεί τους συμπαίχτες του».
Σχηματίσθηκε φάκελος, ορίσθηκε εισηγητής και εκλήθη η λειτουργούσα τον σταθμό εταιρία σε ακρόαση για την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 11.00 π.μ.

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *