Κακομαθημένο πλουσιόπαιδο χαρακτηρίζουν οι συντοπίτες του τον 21 Μανώλη, με τα τατουάζ και το φουσκωμένο κορμί, προσθέτοντας ότι είχε απασχολήσει πολλές φορές την Αστυνομία με τα καμώματα του.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, ότι ο νεαρός ήταν νευρικός και απότομος στις παρέες του ενώ, όταν πήγαινε σχολείο, έπαιρνε αποβολές λόγω του οξύθυμου χαρακτήρα του.
Ο 21χρονος φερόμενος ως killer της Ρόδου ζει με την οικογένεια του στη Λίνδο, όπου διατηρούν εστιατόρια, καφετέριες και ενοικιαζόμενα δωμάτια στους Πεύκους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ανάρτηση του στο facebook το καλοκαίρι είχε παροτρύνει διαδικτυακούς φίλους του να κοινοποιήσουν μια φωτογραφία με δυο μελαψούς άνδρες που είχαν κρεμάσει δυο σκυλιά από ένα δέντρο. Η τραγική ειρωνεία ότι τώρα δεκάδες χρήστες κοινοποιούν τη δική του φωτογραφία, κατηγορώντας τον για τον φόνο της Ελένης!
Παρόμοιο χαρακτήρα φέρεται ότι έχει και ο Αλβανός “φουσκωτός”, ο οποίος είναι πρωταθλητής πολεμικών τεχνών, συγκεκριμένα kick boxing.
Όπως λένε άτομα που τον γνωρίζουν, αναφέρεται στο ρεπορτάζ της Espresso, πρόκειται για νεαρό ιδιαιτέρως οξύθυμο, που αντιδρούσε άσχημα όταν δεχόταν απόρριψη. Σε όλες τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στον λογαριασμό του στο facebook, επιδεικνύει το γυμνασμένο σώμα του, τα μετάλλια και τα βραβεία που έχει κερδίσει.
Εξαγριωμένοι
Τα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες των δυο νεαρών στο facebook έχουν πάρει “φωτιά” από εξαγριωμένους χρήστες, που ζητούν την παραδειγματική τιμωρία τους. Μεταξύ αυτών είναι κάποιων που τους γνωρίζουν, αλλά και αγνώστων.
Μάλιστα μια κοπέλα αποκαλύπτει ότι μια εβδομάδα πριν από το έγκλημα με θύμα την άτυχη Ελένη Τοπαλούδη, οι δυο φίλοι είχαν στείλει και σε εκείνη μήνυμα για να την βγάλουν βόλτα! Όμως εκείνη αρνήθηκε και, μετά την αποκάλυψη της δολοφονίας, έδωσε τη σχετική συνομιλία τους στην Αστυνομία αναφέρει το δημοσίευμα.
Την δολοφόνησαν στο εξοχικό του ενός
Τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας πραγματικά σοκάρουν. Την ώρα που το άψυχο κορμάκι της Ειρήνης Τοπαλούδη κηδεύεται στην ιδιαίτερη πατρίδα της στο Διδυμότειχο, τα νέα στοιχεία συγκλονίζουν.
Σύμφωνα με την ομολογία του 19χρονου από την Αλβανία, προκύπτει η τοποθεσία που δολοφονήθηκε η νεαρή φοιτήτρια. Όπως προκύπτει, η Ελένη Τοπαλούδη “έσβησε” στην εξοχική κατοικία της οικογένειας του 21χρονου στη Λίνδο, μερικά χιλιόμετρα μακριά από τη θαλάσσια περιοχή όπου βρέθηκε η σορός της.
Οι κρίσεις που οφείλονται στα… χάπια!
Οι δύο νεαροί που κατηγορούνται για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη αναμένεται σήμερα να απολογηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου αφού εχθές το βράδυ ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς επίσης και για βιασμό.
Ο 19χρονος Αλβανός κατηγορούμενος, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος, φέρεται να είπε στην κατάθεση του στους αξιωματικούς του Λιμενικού Σώματος, για τον συγκατηγορούμενο του πως: “Όταν παίρνει τα χάπια για το γυμναστήριο, τρελαίνεται, παθαίνει κρίσεις!”.
πηγη

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *