ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Το μακροβιότερο Rock Μουσικό Φεστιβάλ της Ηπείρου, Rapido Molino (στο Γοργόμυλο Πρέβεζας), επιστρέφει για 13η συνεχή χρονιά την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Αυγούστου με πολλές εκπλήξεις, πολλή και καλή μουσική!
Η κεντρική πλατεία στο Γοργόμυλο του Δήμου Zηρού, θα φιλοξενήσει φέτος τους Μίλτο Πασχαλίδη, Θάνο Μικρούτσικο, Λεωνίδα Μπαλάφα, Υπόγεια Ρεύματα, Blues Wire, 15 50, με τον τοπικό Μορφωτικό και Πολιτιστικό Σύλλογο της περιοχής να υπόσχεται και φέτος δύο ξεχωριστές βραδιές γεμάτες μουσική!
Ιστορικό του Φεστιβάλ
Με συμμετοχές πολλών καλλιτεχνών από το χώρο της ροκ διοργανώνεται το Φεστιβάλ Μουσικής Γοργομύλου, το οποίο ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Γοργομύλου το καλοκαίρι του 2004. Το 1ο Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε με πενιχρά μέσα, χαμηλό προϋπολογισμό και με τη συμμετοχή τοπικών συγκροτημάτων. Ωστόσο, η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη, με αποτέλεσμα το 2ο Φεστιβάλ να έχει περισσότερες συμμετοχές συγκροτημάτων.
Σταθμός για την εξέλιξη του Φεστιβάλ ήταν η συνάντηση των διοργανωτών με το συγκρότημα 15 50 για το 3ο Φεστιβάλ. Οι επόμενες διοργανώσεις χαρακτηρίζονται από τη συμμετοχή των 15 50 και γνωστών ονομάτων της ελληνικής μουσικής σκηνής. Στη σκηνή του Φεστιβάλ Γοργομύλου, που πλέον έχει ως επίσημη ονομασία Festival Rapido Molino, έχουν ανέβει οι Γ. Γιοκαρίνης, Λ. Παπαδόπουλος, Ν. Ζιώγαλας, Γ. Ζουγανέλης, Μπάμπης Στόκας, Socrates, Χρ. Θηβαίος, Θαν. Παπακωνσταντίνου, Γάκης και Troumblemakers και πολλά ανερχόμενα συγκροτήματα από τα Ιωάννινα, την Άρτα και την Πρέβεζα.
Σήμερα αποτελεί καλλιτεχνικό γεγονός για την περιοχή της Ηπείρου και όχι μόνο. Η διοργάνωση πραγματοποιείται στην πλατεία του Γοργομύλου.
taxydromosartas.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *