dagkvmaaaaaaa
Οι διασημότητες του πλανήτη πάντα βρίσκονται αιώνες μπροστά, όσον αφορά τις νέες και κάποιες φορές περίεργες τάσεις.
Τώρα και στο μασάζ η δαγκωματιά είναι αυτή που κάνει διαφορά. Από τον Κάνιε Γουέστ έως την Κέιτι Πέρι δεν είναι λίγα εκείνα τα αστέρια που πληρώνουν από 150 έως 250 δολάρια για ένα ιδιόρρυθμο μασάζ διάρκειας μίας ώρας.
Η μασέζ Ντόροθι Στάιν «υπογράφει» το συγκεκριμένο μασάζ στη διάρκεια του οποίου δαγκώνει, ναι δαγκώνει, τους πελάτες της στην πλάτη. Σύμφωνα με το Χόλιγουντ Ριπόρτερ, η Στάιν που δουλεύει με πλούσιους και διάσημους από το 1980 υποστηρίζει πως η δαγκωματιές βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος. «Είναι πολύ ανώτερο από τις βεντούζες» λέει η ίδια.
Η καριέρα της Ντόροθι χτίστηκε σιγά-σιγά. Για να παρακολουθεί, χωρίς εισιτήριο, συναυλίες και σόου προσέφερε δωρεάν τις υπηρεσίες της σε ροκ σταρς και μουσικούς. «Πήγαινα σε όλες τις εμφανίσεις των Def Leppard και έκανα μασάζ σε όλα τα μέλη του συγκροτήματος. Δημιούργησα έτσι ένα δίκτυο ανθρώπων».
Έκτοτε το «τσάμπα» τελείωσε για την μασέζ και η φήμη της απλώθηκε σε όλο τον πλανήτη των διασημοτήτων, αν και δεν επιθυμούν όλοι να τους…δαγκώσει.
Μια δαγκωματιά, προειδοποιούν οι ειδικοί, μπορεί να μολυνθεί ενώ υπάρχει και κίνδυνος μετάδοσης ηπατίτιδας. Η Μαράια Κάρει, κι αυτή πελάτισσα της Στάιν, δεν ανέχεται κανενός τους κοπτήρες στην πλάτη της γιατί «είναι μικροφοβιακή».
Δεν είναι λίγοι, ωστόσο, οι φανατικοί του μασάζ ‘δάγκωσε με’.

madata.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *