Αγαπητοί συνδημότες – συνδημότισσες,

Απευθύνομαι σε εσάς με αίσθημα μεγάλης ευθύνης, αλλά και με βαθιά ευγνωμοσύνη για το αποτέλεσμα του Α΄ γύρου των δημοτικών εκλογών, που έφερε με καθαρή δική σας εντολή το συνδυασμό μας, «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ….. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ» και τον Γεώργιο Αποστολάκη στην πρώτη θέση με ένα τόσο μεγάλο ποσοστό.

Από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε, αυτή την προσπάθεια, προτεραιότητά μας ήταν να βρεθούμε δίπλα σας. Να ακούσουμε τις αγωνίες και τους προβληματισμούς σας. Να μοιραστούμε σκέψεις και ιδέες. Να σας ενημερώσουμε για το τι καταφέραμε από τον Σεπτέμβριο του 2014 έως σήμερα. Να ενώσουμε δυνάμεις. Και να παρουσιάσουμε ένα ολοκληρωμένο, ρεαλιστικό σχέδιο, για να πάμε τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας ακόμη πιο ψηλά.

Το μήνυμα που στείλατε με την ψήφο σας είναι ξεκάθαρο και δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνείας. Ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας , ο τόπος μας, που τόσο αγαπάμε, εμπιστεύεται τον Γιώργο Αποστολάκη και την ομάδα μας .

Σε όλους εσάς που μας στηρίξατε με την ψήφο σας, αλλά και σε εσάς που στον Ά΄ γύρο των εκλογών επιλέξατε κάποια άλλο συνδυασμό, στέλνουμε σήμερα μήνυμα ενότητας, συνεργασίας, συμμετοχής, συστράτευσης στον κοινό σκοπό.

Σας καλούμε να βρεθείτε δίπλα μας, στον ωραίο και έντιμο αγώνα μας. Σε αυτόν τον αγώνα, δεν περισσεύει κανείς. Όλοι μαζί, ενωμένοι, θα τα καταφέρουμε.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας με την δίκη σας δύναμη, με τη δική σας εντολή θα συνεχίσει την πορεία ανάπτυξης που ξεκίνησε από το 2014 ο Γεώργιος Αποστολάκης και ο συνδυασμός «Δύναμη Πολιτών».

Την Κυριακή 2 Ιουνίου, σας ζητώ να μας εμπιστευτείτε. Για την συνεχή ανάπτυξη και σιγουριά που χρειάζεται ο τόπος μας. Για τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας που ονειρευόμαστε. Για το μέλλον των παιδιών μας…

Παντελής Αποστολάκης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ακτίου Βόνιτσας με τον συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ……ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ» και τον Γιώργο Αποστολάκη

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *