Η ολλανδική Ουτρέχτη και η τουρκική Αλάνιασπορ ενδιαφέρονται για τον νεαρό αμυντικό του Παναιτωλικού Γεράσιμο Μπακαδήμα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ εντός των ημερών θα γίνουν οι επαφές.

Ο Γεράσιμος Μπακαδήμας είναι 22 ετών, «παιδί 100%» του Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος την περασμένη σεζόν τον χρησιμοποίησε σε πέντε παιχνίδια με πιο σημαντικό αυτό με τον Ολυμπιακό στον επαναληπτικό κυπέλλου στο «Καραϊσκάκης», όπου ο νεαρός είχε σπουδαία απόδοση.

Σ΄ αυτό το παιχνίδι ο Παναιτωλικός έχασε 3-1 στην παράταση κι αποκλείστηκε, καθότι είχε νικήσει 2-1 στο Αγρίνιο.

Στην Ουτρέχτη, όπως είναι γνωστό, αγωνίζεται ο Τάσος Δουβίκας. Και οι Ολλανδοί ζήτησαν την γνώμη του, όπως λογικά και του Αναστασίου, που έκανε μεγάλη καριέρα στην χώρα της τουλίπας με την φανέλα της Ρόντα και του Άγιαξ.

Η Αλάνιασπορ από την μεριά της έχει γνώση του ελληνικού στοιχείου, καθότι εκεί έπαιξαν ο Γιώργος Τζαβέλας με τον Μανώλη Σιώπη και τον Τάσο Μπακασέτα.

Ο Μπακαδήμας αγωνίζεται ας κεντρικός αμυντικός η δεξιός μπακ. Γι να τον δώσει ο Παναιτωλικός θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά. Με λίγα, αποκλείεται να συναινέσει ο Αναστασίου, που πιστεύει στον νεαρό.

Από xiromeropress