Τραγική κατάληξη είχε το σφοδρό τροχαίο με βυτιοφόρο που σημειώθηκε νωρίτερα στην Κορωπίου – Μαρκοπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο από τους τρεις εγκλωβισμένους υπέκυψαν στα τραύματά τους και πλέον δηλώνονται ως νεκροί.

«Ο ένας τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο μας στο νοσοκομείο “Γεννηματάς”. Οι άλλοι δυο άνθρωποι, που είναι νεκροί, θα μεταφερθούν πιθανότατα στο ίδιο νοσοκομείο» είπε ο Γιώργος Μαθιόπουλος, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του ΕΚΑΒ.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Συναγερμός έχει σημάνει σε ΕΛ.ΑΣ. και πυροσβεστική, μετά από τροχαίο με εμπλοκή βυτιοφόρου και ενός φορτηγού στη λεωφόρο Κορωπίου-Μαρκοπούλου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βυτιοφόρο γεμάτο καύσιμα συγκρούστηκε με φορτηγό, ενώ στο τροχαίο ενεπλάκη και ΙΧ αυτοκίνητο. Το τροχαίο έγινε στο 27ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Κορωπίου – Μαρκοπούλου. Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη απεγκλωβίστηκε τραυματισμένος ο οδηγός του βυτιοφόρου και γίνονται προσπάθειες να απεγκλωβιστεί άλλοι δύο οδηγοί, αυτοί του φορτηγού και το ΙΧ.

Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, στις 11:45, είπε στο iefimerida ότι «ο ένας άνθρωπος απεγκλωβίστηκε και μεταφέρεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, ενώ αυτή στη στιγμή γίνονται ενέργειες για τους άλλους δυο».

Διαρροή καυσίμων από το τροχαίο με το βυτιοφόρο
Εντωμεταξύ, έχει σημάνει συναγερμός λόγω της διαρροής των καυσίμων, συνεπεία του τροχαίου και ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία συλλογής τους. Στο σημείο έχουν σπεύσει άνδρες της πυροσβεστικής με 20 οχήματα, αλλά και ασθενοφόρα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το φορτηγό που ενεπλάκη στη σύγκρουση έχει μετατραπεί πραγματικά σε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

ΠΗΓΗ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *