Τραγικό τέλος – όπως όλα δείχνουν – είχε η αναζήτηση της 37χρονης Κατερίνας Γοργογιάννη τα ίχνη της οποίας είχαν εξαφανιστεί από την περασμένη Δευτέρα από το σπίτι της στην Εθνικής Αντιστάσεως.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες το πτώμα που εντοπίστηκε νωρίτερα στο κέντρο του Ηρακλείου κοντά στο πρώην πάρκιγνκ της ΔΕΠΤΑΗ ανήκει στην 37χρονη που τις τελευταίες ημέρες αναζητούσε αγωνιωδώς η οικογένεια της. Αυτό τουλάχιστον επιβεβαίωσε ο αδερφός της άτυχης γυναίκας που κλήθηκε από τους αστυνομικούς για να αναγνωρίσει αν το πτώμα που εντοπίστηκε ανήκει στην 37χρονη.
Οι συνθήκες της αναγνώρισης ήταν ιδιαίτερα δύσκολες καθώς υπήρχαν σοβαρές αλλοιώσεις στο πτώμα που καθιστούσαν ιδιαίτερα δύσκολη τη διαδικασία.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο θάνατος της 37χρονης προήλθε από πτώση. Εικάζεται ότι η άτυχη γυναίκα έπεσε από τα τείχη της Δουκός Μποφόρ. Την άτυχη γυναίκα εντόπισαν εργάτες που πραγματοποιούσαν εργασίες αρχαιολογικής φύσεως στο σημείο.
Οι συνθήκες του θανάτου της άτυχης κοπέλας διερευνώνται από την αστυνομία προκειμένου να δοθούν οι απαντήσεις για την υπόθεση εξαφάνισης που έκλεισε με τον πιο δραματικό τρόπο.
πηγη cretalive.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *