Το νήμα της ζωής για τους δυο φοιτητές – μια κοπέλα με καταγωγή από το Μαρούσι της Αττικής και ένας νέος τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ταυτοποιηθεί – έμελλε να κοπεί με τον πλέον τραγικό τρόπο.

Συγκλονισμένη και βουβή η τοπική κοινωνία του νησιού παρακολουθεί τη δεύτερη τραγωδία που σημειώθηκε νωρίς το πρωί λίγα μόλις 24ωρα από την τραγικό θάνατο του Βενιζέλου και της Κατερίνας … Δυο νέοι άνθρωποι γεμάτοι όνειρα και σχέδια για το μέλλον έσβησαν στην άσφαλτο εξ αιτίας μια φονικής παράσυρσης …
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο άτυχοι νέοι είχαν βγάλει βόλτα τον σκύλο τους όταν παρασύρθηκαν από Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα.
Η πορεία του Ι.Χ., σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ανακόπηκε ούτε αφότου παρέσυρε τους άτυχους νέους καθώς στην συνέχεια προσέκρουσε και σε σταθμευμένη μηχανή.
Σύμφωνα με μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή ώστε, τα σώματα των δύο άτυχων νέων πετάχτηκαν 20 μέτρα μακριά από το σημείο που έγινε το τροχαίο. Η κοπέλα ήταν σε άσχημη κατάσταση ενώ ο νεαρός φαινόταν να έχει τις αισθήσεις του, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου που παρέσυρε τα δυο παιδιά που εκείνη την ώρα έβγαζαν βόλτα το σκύλο τους ήταν ένας 20χρονος νεαρός.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 20χρονος δεν φέρεται να είχε καταναλώσει αλκοόλ ωστόσο σύμφωνα με τις εκτιμήσεις κάτι του απέσπασε την προσοχή ενώ οδηγούσε, είτε το κινητό που χτύπησε, είτε το ραδιόφωνο και το μοιραίο συνέβη … Το αυτοκίνητο έπεσε με εξωφρενική ταχύτητα πάνω στα δυο παιδιά και τα παρέσυρε θανάσιμα. Στην περιοχή δεν υπήρχαν πεζοδρόμια και το ζευγάρι κινούνταν στην άκρη του δρόμου…
Είναι πολλοστή φορά που συμβαίνει θανατηφόρο τροχαίο στη συγκεκριμένη ευθεία, όπου δυστυχώς αναπτύσσονται μεγάλες ταχύτητες από τους οδηγούς.
Προανάκριση για τα αίτια διενεργείται από την Τροχαία Χανίων.
πηγηη cretalive.gr/

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *