troxaio
Ένας άνδρας 67 ετών (γεν.το 1949) είναι ο νεκρός στο τροχαίο που σημειώθηκε γύρω στις 11 στη ΝΕΟ Πατρών-Πύργου, στη Ράχη Αχαΐας. Πρόκειται για τον Δημήτρη Κυπραίου από τη Μαγούλα Πύργου.Ήταν ο οδηγός του ενός ΙΧ. Επίσης τραυματίστηκε ο οδηγός του δεύτερου ΙΧ , άνδρας 72 ετών, καθώς και ο οδηγός φορτηγού, από το Πέττα Αχαΐας, 23 ετών. Σύμφωνα με την αστυνομία, το ένα όχημα είχε κατεύθυνση προς Πύργο. Έκανε προσπέραση προπορευόμενου αυτοκινήτου. Το άλλο όχημα είχε κατεύθυνση προς Πάτρα. Προσπέρασε το φορτηγό που οδηγούσε ο 23χρονος. Τα ΙΧ συγκρούστηκαν μετωπικά και το ενα ΙΧ απο τη σφοδρότητα της σύγκρουσης μετατοπίστηκε προς το φορτηγό.
Η κυκλοφορία έχει αποκατασταθεί
12.42 Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τον Διευθυντή του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας Γρηγόρη Μπαράκο ο νεκρός είναι ένας και από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης διαμελίστηκε. Επίσης τραυματίστηκαν δύο άτομα. Ένας νεαρός κι ένας ηλικιωμένος. Αρχικά οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο ΚΥ Κάτω Αχαΐας και εν συνεχεία στο νοσοκομείο του Ρίου.
Στο σημείο βρέθηκε το ΕΚΑΒ με δύο ασθενοφόρα και μια κινητή μονάδα με γιατρό. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας η μετωπική των δύο ΙΧ προκλήθηκε όταν το ένα προσπερνούσε φορτηγό και την ίδια ώρα και το δεύτερο όχημα, από το αντίθετο ρεύμα, έκανε επίσης προσπέραση, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν.
Η κυκλοφορία εκτρέπεται στην παλιά Εθνική μέσω Ράχης και Σαγαιίκων.
12.11 Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την αστυνομία από το τροχαίο έχει τραυματιστεί θανάσιμα ένα άτομο. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις φαίνεται πως έγινε μετωπική σύγχρουσηδύο οχημάτων όταν το ένα έκανε προσπέραση με φορτηγό.
ΝΩΡΙΤΕΡΑ Τροχαίο σημειώθηκε πριν λίγο στη ΝΕΟ Πατρών-Πύργου, στο ύψος της Ράχης Αχαΐας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εμπλέκονται τρία οχήματα. Πρόκειται για σύγκρουση φορτηγού με 2 αυτοκίνητα, σύμφωνα με την μέχρι στιγμής πληροφόρηση.
Επί τόπου βρίσκεται η πυροσβεστική με 3 αυτοκίνητα. Πληροφορίες για έναν σοβαρά τραυματία. Η κυκλοφορία στο σημείο έχει διακοπεί.
thebest.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *