Οικογενειακή τραγωδία αποδεικνύεται το θαλάσσιο δυστύχημα το βράδυ της Παρασκευής στο πόρτο Χέλι καθώς οι δύο νεκροί άνδρες ήταν αδέρφια. Διασωλημένη και σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει η 60χρονη γυναίκα, δίδυμη αδερφή του ενός.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ενώ όπως έγινε γνωστό από τις αρχές ο θάνατος των δύο αδερφών της, 70 και 60 χρονών, ήταν ακαριαίος.

Η γυναίκα νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας, στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και τον θώρακα. Αρχικά, η γυναίκα μεταφέρθηκε διασωληνωμένη στο νοσοκομείο του Άργους, προκειμένου να σταθεροποιηθούν οι ζωτικές λειτουργίες της.

Σε αιματοληψία υποβλήθηκε ο 44χρονος χειριστής του ταχύπλοου

Σε αιματοληψία προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ, υποβλήθηκε ο 44χρονος χειριστής του ταχύπλοου που συγκρούστηκε χθες βράδυ με μικρό αλιευτικό στη θαλάσσια περιοχή Θύνι Αργολίδας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνδρες και να τραυματιστεί σοβαρά μία γυναίκα.

Ο χειριστής του ταχύπλοου στο οποίο επέβαιναν δέκα Γάλλοι τουρίστες, (δύο άνδρες, τρεις γυναίκες και πέντε παιδιά) παρουσιάστηκε το πρωί αυτοβούλως και με τον συνήγορό του στο Λιμεναρχείο στο Πόρτο Χέλι. Τα αίτια της σύγκρουσης των δύο σκαφών δεν έχουν ακόμα διευκρινισθεί ενώ ο θαλάσσιος χώρος όπου σημειώθηκε το τραγικό συμβάν ελέγχθηκε από δύτες για τον εντοπισμό τυχόν αγνοούμενου.

ΠΗΓΗ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *