Ο 52χρονος άνδρας από τη Σομαλία, ταξίδευε με το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης για Αθήνα και γύρω στη 1 μετά τα μεσάνυχτα το λεωφορείο σταμάτησε σε κατάστημα στην είσοδο της πρωτεύουσας της Φθιώτιδας για το ολιγόλεπτο διάλειμμα

Την τελευταία του πνοή άφησε στη Λαμία τα ξημερώματα της Τετάρτης (05/05) ένας 52χρονος, καθώς ταξίδευε με το λεωφορείο για την Αθήνα. Ο άτυχος άνδρας πιθανόν υπέστη ανακοπή, ενώ το λεωφορείο έκανε ολιγόλεπτη στάση.

Σύμφωνα με το «lamiareport.gr, o 52χρονος άνδρας από τη Σομαλία, ταξίδευε με το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης για Αθήνα και γύρω στη 1 μετά τα μεσάνυχτα το λεωφορείο σταμάτησε σε κατάστημα στην είσοδο της Λαμίας για το ολιγόλεπτο διάλειμμα. Ο άτυχος άνδρας κατέβηκε να πάει στην τουαλέτα και στην είσοδο του καταστήματος υπέστη πιθανότατα ανακοπή.

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ο 52χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Για το περιστατικό ενημερώθηκε το ΑΤ Λαμίας προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια θανάτου του 52χρονου.

(πληροφορίες από LamiaReport.gr)dikaiologitika.gr/

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *