Μια γυναίκα που πιστεύεται ότι κοιμόταν σε μια παραλία της Καλιφόρνια βρήκε τραγικό θάνατο όταν πέρασε από πάνω της ένα τρακτέρ.

Σύμφωνα με το KSWB, η άγνωστη γυναίκα σκοτώθηκε περίπου στις 10 το πρωί της Δευτέρας στην παραλία Oceanside Harbour στην κομητεία του Σαν Ντιέγκο.

Ένας εργάτης οικοδομής οδηγούσε το τρακτέρ του κατά την διάρκεια εργασιών και δεν είδε την γυναίκα, που η τοπική αστυνομία λέει ότι ήταν περίπου 40 ετών.

Αφότου η σορός της μεταφέρθηκε στο ιατροδικαστικό γραφείο του Σαν Ντιέγκο, ο θάνατός της, κρίθηκε ατύχημα.

«Έπεσε πάνω σε μια τρύπα»

«Έπεσε πάνω σε μια τρύπα – αυτό που νόμιζε ότι ήταν μια τρύπα – στην άμμο» δήλωσε εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος στο ειδησεογραφικό πρακτορείο για τον χειριστή του τρακτέρ.

«Γύρισε το τρακτέρ και επέστρεψε όταν ανακάλυψε ότι είχε περάσει πάνω από μία γυναίκα που κοιμόταν στην παραλία. Είναι ένα πολύ τραγικό ατύχημα».

Η γυναίκα πέθανε ακαριαία και δεν είχε μαζί της προσωπικά αντικείμενα κατά την στιγμή του ατυχήματος. «Υπάρχει περίπτωση να ήταν περαστική από εκεί. Απλώς αυτό δεν το γνωρίζουμε επί του παρόντος».

«Έδειχνε έτοιμη να λιποθυμήσει – Ίσως να ήταν μεθυσμένη»

Ένας ντόπιος που βρισκόταν στην παραλία λίγες ώρες πριν από το ατύχημα, δήλωσε στο KSWB πως θυμήθηκε να βλέπει μια γυναίκα που έμοιαζε να έχει λιποθυμήσει νωρίτερα εκείνο το πρωί. «Πήγαινα για σερφ περίπου στις 8:30 σήμερα το πρωί. Υπήρχε μια γυναίκα που στηριζόταν σε έναν τοίχο. Έμοιαζε σαν να ήταν έτοιμη να λιποθυμήσει» δήλωσε ο Τζέι Μπουρνέο. «Πήγα για σερφ και όταν έφυγα την είδα να ξαπλώνει στην παραλία, λιπόθυμη. Νομίζω ότι ήταν μεθυσμένη ή κάτι τέτοιο».
ΠΗΓΗ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *