Τον καταπλάκωσε ο κορμός μεγάλου δέντρου – Όλα δείχνουν ότι το κακό έγινε τουλάχιστον μία ημέρα πριν εντοπιστεί…

Τραγικό τέλος είχε ένας άνδρας 62 ετών, ο οποίος τα τελευταία εφτά (7) χρόνια διέμενε στο Μετόχι του Αγίου Μηνά λίγο πιο ψηλά από το γνωστό Μοναστήρι της Παναγίας της Οδηγήτριας στον Άγιο Χαράλαμπο Μώλου.

Το μεσημέρι της Τρίτης (28/4) γύρω στις 2:30’ μία μοναχή τον εντόπισε νεκρό, καταπλακωμένο από τον κορμό ενός μεγάλου δέντρου το οποίο φαίνεται ότι επιχείρησε να κόψει.

(στην επόμενη φωτογραφία βλέπετε το αλυσοπρίονο του άτυχου άνδρα που βρέθηκε δίπλα του)

Δεν πήγε να πάρει φαγητό

Οι μοναχές είχαν ανησυχήσει την προηγούμενη ημέρα όταν ο άτυχος άνδρας δεν είχε εμφανιστεί να πάρει φαγητό. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος τις βοηθούσε σε ορισμένες δουλειές στο Μοναστήρι και το τελευταίο διάστημα που αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας, τις περισσότερες φορές κατέβαινε και έπαιρνε φαγητό.

Έτσι το πρωί και ενώ συνέχιζε να μη δίνει σημεία ζωής, οι μοναχές τον αναζήτησαν στο Μετόχι και στο γύρω δάσος με αρνητικό αποτέλεσμα. Σε μια τελευταία προσπάθεια μία εκ των μοναχών, που μίλησε αποκλειστικά στο LamiaReport, είδε το τρακτέρ του άτυχου άνδρα κοντά στη θέση «Λιαπατόρεμα» και λίγο αργότερα ήρθε αντιμέτωπη με το μακάβριο θέαμα του νεκρού.

Όπως μας περιέγραψε το τεράστιο δέντρο τον είχε πλακώσει με την πλάτη, καθώς φαίνεται ότι προσπάθησε να το αποφύγει.

Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και στη συνέχεια ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.

Όπως μας είπε, επρόκειτο για έναν ήσυχο άνθρωπο με καταγωγή από τη Βόρεια Ελλάδα, που είχε εγκαταλείψει την πόλη και τις ανέσεις της προς επταετίας και διαβίωνε μοναστικά αν και κοσμικός. Δυστυχώς, ο τόπος που φρόντιζε και τον φρόντιζε, έμελλε να γίνει παγίδα για την ίδια του τη ζωή.

Για τον απεγκλωβισμό του άψυχου κορμιού του και τη μεταφορά του στο δασικό δρόμο όπου έφτασε το ασθενοφόρο, στήθηκε πολύωρη επιχείρηση από τους Πυροσβέστες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου του Αγίου Κωνσταντίνου με επικεφαλής το Διοικητή του, Πυραγό Γιώργο Μπόνο.

Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργεί το ΑΤ Καμένων Βούρλων, που παρήγγειλε νεκροψία – νεκροτομή.

πηγη

Από xiromeropress