Κ4
Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Καλαμάτα από το σφοδρότατο κύμα κακοκαιρίας που πλήττει εδώ και ώρες σχεδόν όλη την Ελλάδα. Μια γυναίκα, που φέρεται να είχε κινητικά προβλήματα, εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στην περιοχή Πήδημα της Καλαμάτας. Την τραγική είδηση επιβεβαίωσε η Πυροσβεστική.
Ο δήμαρχος Καλαμάτας επιβεβαίωσε όχι μόνο το θανατο της άτυχης 63χρονης γυναίκας αλλά και το θάνατο δυο ηλικιωμένων ανδρών! Πρόκειται για έναν ηλικιωμένο άνδρα από τη Θουρία και για έναν ακόμη, ανάπηρο, που βρέθηκε νεκρός σε περιοχή δυτικά της Καλαμάτας. Ήταν 04:00 τα ξημερώματα όταν ξέσπασε η βροχή στην πόλη και σε μια ώρα έπεσαν 140 χιλιοστά νερού και το νερό έφτασε τα δυο μέτρα! «Σήκωσε αυτοκίνητα» είπε, ενώ δεκάδες είναι τα ζώα που πνίγηκαν! Σύμφωνα με τον δήμαρχο, η βροχή παρέσυρε τα υλικά από τα έργα που γίνονται στην περιφερειακή οδό και εξαιτίας των δρόμων που έχουν κλείσει, είναι αδύνατο τα οχήματα της Πυροσβεστικής να φτάσουν σε σημεία όπου υπάρχουν προβλήματα!
Επίσης, 80 φοιτητές είχαν αποκλειστεί στο ΤΕΙ αλλά δεν διέτρεχαν κίνδυνο!
Η ολονύχτια δυνατή βροχή στην Καλαμάτα έχει προκαλέσει σημαντικές ζημιές. Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές. Αυτοκίνητα έχουν παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά, άνθρωποι εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητά τους, δρόμοι και σπίτια έχουν πλημμυρίσει και η Πυροσβεστική δεν προλαβαίνει να δέχεται κλήσεις για απάντληση υδάτων και απεγκλωβισμούς. Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής, κατά τη διάρκεια της νύχτας, έγιναν 170 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων στην πόλη της Καλαμάτας, 30 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων στη Σπάρτη, 15 στην ευρύτερη περιοχή του Μελιγαλά και 11 στην Κυπαρισσία.ΦΩΤΟ ΑΠΟ EYROKINISSIΚ4
/dete.gr/

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *