ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ


Σοκ προκαλεί το βίντεο από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στη Φλόριντα με έναν 19χρονο να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.
Το τροχαίο προκλήθηκε όταν ο οδηγός ενός μίνιβαν επιχείρησε να κάνει αριστερή στροφή χωρίς να υπάρχει φανάρι σε δρόμο με τρεις λωρίδες σε κάθε ρεύμα κυκλοφορίας για να μπει σε βενζινάδικο.
Όπως φαίνεται στο βίντεο ο οδηγός του μίνιβαν δεν υπολόγισε σωστά με αποτέλεσμα να χτυπήσει το μαύρου χρώματος ΙΧ που οδηγούσε ο 19χρονος Τζάκσον Κέλι. Από τη σφοδρή σύγκρουση το ΙΧ με οδηγό τον Κέλι χτύπησε στο κράσπεδο και άρχισε να κάνει τούμπες.
Ο οδηγός του μίνιβαν, όμως, αντί να σταματήσει για να δει τι έχει συμβεί, έβαλε πρώτη και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν τη στιγμή της σύγκρουσης σαν τον ήχο από έκρηξη βόμβας.
Οι πρώτοι άνθρωποι που έφτασαν δίπλα στο αυτοκίνητο του 19χρονου τον βρήκαν να είναι ο μισός έξω από το όχημα και να μην έχει τις αισθήσεις του.
Φίλοι του Κέλι που έχουν ήδη ανοίξει λογαριασμό για να συγκεντρώσουν χρήματα για τη θεραπεία του, ανακοίνωσαν ότι ο 19χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μετά την οποία οδηγήθηκε σε Μονάδα Εντάτικης Θεραπείας».
Όσο για τον οδηγό του μίνιβαν αναζητείται από την τροχαία αυτοκινητοδρόμων της Φλόριντα.


makeleio.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *