ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ


Εντοπίστηκε η συνοδηγός της μαύρης Corvette, που τραυμάτισε θανάσιμα τον 25χρονο στη Γλυφάδα τα ξημερώματα της Τετάρτης (19.02.2020).

Η γυναίκα θα κληθεί να καταθέσει στις αρχές που την αναζητούσαν μετά την ομολογία του δράστη Κυριάκου Κουκουλομάτη.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο 40χρονος οδηγός της μαύρης Corvette είχε αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα εγκαταλείψει στην άσφαλτο, νεκρό τον άτυχο οδηγό της μοτοσυκλέτας, ενώ πιθανολογείται ότι έκανε κόντρες με παρακείμενο όχημα, ενώ όπως όλα δείχνουν το αυτοκίνητο δεν ήταν ασφαλισμένο.

Τα ερωτηματικά που δημιουργούνται είναι πολλά και ένα από αυτά το πρόσωπο το οποίο ακολουθούσε την Corvette και “εξαφάνισε” τον δράστη, ο οποίος εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα τέσσερις μέρες αργότερα με συνοδεία δικηγόρου.
Tι κατέθεσε ο οδηγός

Σοκαρισμένος δηλώνει ο ιδιοκτήτης της Corvette, που παρέσυρε και εγκατέλειψε τον 25χρονο στην Γλυφάδα. Ο ίδιος παρουσιάστηκε μαζί με τον δικηγόρο του στο αστυνομικό τμήμα όπου και ομολόγησε την πράξη του.

«Ήμουν σε κατάσταση σοκ γι αυτό και εξαφανίστηκα. Δεν κατάλαβα τι έγινε», είπε σύμφωνα με πλήροφορίες ο 40χρονος οδηγός της Corvette, που παρέσυρε και εγκατέλειψε τον 25χρονο οδηγό μηχανής τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης στη Γλυφάδα.

Ο 40χρονος περιέγραψε στους αστυνομικούς της Τροχαίας πώς έγινε το τροχαίο και απέδωσε πολλές φορές την απόφασή του να εγκαταλείψει τον νεαρό που είχε χτυπήσει και σκοτώσει στο σοκ της στιγμής.

Αμέσως ενημερώθηκε ο εισαγγελέας για να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρους του. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, θα δώσει ανωμοτί κατάθεση σύμφωνα με την εισαγγελική εντολή και μετά θα αποχωρήσει για να πάρει η υπόθεση τον δρόμο της δικαιοσύνης.

«Δεν μπορώ να δώσω έναν χαρακτηρισμό για αυτόν τον απάνθρωπο, να αφήσει το παιδί μου στην άσφαλτο και να φύγει», είπε ο πατέρας του άτυχου Νάσου.

Ο οδηγός παρουσιάστηκε ενώπιον των Αρχών με τον δικηγόρο του και είπε πως αυτός ήταν που παρέσυρε και σκότωσε τον 25χρονο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Η αστυνομία γνώριζε τον ιδιοκτήτη του μαύρου αυτοκινήτου, ενώ διενεργούσε έρευνες, προκειμένου να διευκρινίσει εάν το οδηγούσε ο ίδιος ή κάποιο άλλο άτομο.

Νωρίτερα είχε παρουσιαστεί στην αστυνομία ο δικηγόρος του ενώ για το τροχαίο είχε διατάξει προκαταρκτική εξέταση ο εισαγγελέας.
Πώς συνέβη το τροχαίο δυστύχημα

Θύμα του τροχαίου δυστυχήματος είναι ο 25χρονος Ν.Κ.. Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός της Corvette προσέκρουσε σε δύο άλλα αυτοκίνητα (το ένα ήταν σταθμευμένο) και αμέσως μετά χτύπησε τη μοτοσικλέτα του νεαρού.

Στη συνέχεια εγκατέλειψε το αυτοκίνητό στο σημείο και εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κάμερα ασφαλείας αποτύπωσε τη στιγμή που η Corvette περνά με ιλιγγιώδη ταχύτητα και παρασύρει τον 25χρονο μοτοσικλετιστή, ο οποίος βρισκόταν με τη μηχανή πλάι στο όχημα.

Το ρεπορτάζ του Alpha ανέφερε ότι το όχημα έκανε σφήνες στο σημείο, ενώ οι αρχές αναζητούν εάν υπάρχει και δεύτερο όχημα. Μάρτυρες υποστηρίζουν ότι μαζί με τον οδηγό ήταν και μια γυναίκα, η οποία τράπηκε και αυτή σε φυγή μετά το τροχαίο δυστύχημα.
«Χτύπησε το τηλέφωνο και ο νους μας πήγε στο κακό»

Ο πατέρας του άτυχου νεαρού περιέγραψε στο Star πώς έμαθε τα άσχημα νέα εκείνο το μοιραίο βράδυ.

«Μας είπαν ότι υπήρχε ένα ατύχημα και να πάμε στο νοσοκομείο. Πάντα όταν χτύπαγε τηλέφωνο το βράδυ, ο νους μας πήγαινε εκεί… και όταν χτυπάει ένα τηλέφωνο εκείνη την ώρα δυστυχώς δεν είναι για καλό» είπε.

«Αυτά που προκάλεσε, δε νομίζω ότι η συγγνώμη θα φθάσει. Εάν έμενε εδώ μπορεί και να ήταν διαφορετικά. Τώρα δεν θέλω ούτε συγγνώμη ούτε τίποτα», συνέχισε.
ΠΗΓΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Από xiromeropress