ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο «Επισκευή, συντήρηση σχολικών κτιρίων & αύλειων χώρων και λοιπές δράσεις του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας» προϋπολογισμού 130.000,00€.

Η μελέτη με τίτλο : «Επισκευή, συντήρηση σχολικών κτιρίων & αύλειων χώρων και λοιπές δράσεις του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας» αναφέρεται σε εργασίες συντήρησης – επισκευής σχολικών μονάδων του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας.

Γενικά οι εργασίες αφορούν σε επεμβάσεις στους αύλειους χώρους των σχολείων, στη δημιουργία γηπέδων καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης εξωτερικού χώρου, στην οδοσήμανση και σε λοιπές κατασκευαστικές εργασίες εσωτερικά και εξωτερικά των σχολείων.

Οι ανωτέρω εργασίες θα εκτελεστούν με τρόπο ώστε να εξασφαλίζεται η ασφάλεια των μαθητών που στεγάζονται σε αυτά και η βελτίωση των υφιστάμενων συνθηκών των σχολικών υποδομών.

Ειδικότερα, αντιμετωπίζονται προβλήματα οδικής ασφάλειας μαθητών και εργαζομένων, βελτιώνεται η πρόσβαση στα ΑΜΕΑ, συντηρείται η εγκατάσταση θέρμανσης και κατασκευάζονται εξωτερικοί χώροι άθλησης (γήπεδα καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης).

Έτσι επιτυγχάνεται η κτιριακή αναβάθμιση των συγκεκριμένων σχολείων ως προς την πιο εύρυθμη λειτουργία τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *