Εξαγριωμένοι είναι οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μετά την ανακοίνωση του νικητή του διαγωνισμού που κλήρωνε το Mega την παραμονή Χριστουγέννων στο live της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Λίγες μέρες μετά, η εκπομπή «Πάμε Δανάη» ανακοίνωσε το όνομα του νικητή ενός SUV Citroen C3 aircross, από την αντιπροσωπεία Συγγελίδη, ο οποίος ήταν ο υπερτυχερός ανάμεσα στους 257.218 που δήλωσαν συμμετοχή.

Ο Τάσος Φουντής, ο οποίος είναι διευθυντής των After Sales στη Βιαμάρ εταιρείας των Χρήστου Πανόπουλου και του Πολυχρόνη Συγγελίδη δεν μπορούσε να πιστέψει στην τύχη του. Ο ίδιος πόζαρε χαμογελαστός μέσα στο νέο του αυτοκίνητο και η Νατάσα Θεοδωρίδου δήλωσε δημοσίευσε το στιγμιότυπο στο προφίλ της στο Instagram, ωστόσο δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα επακολουθούσε.

 

Οι χρήστες κάνουν λόγο για «στημένο» διαγωνισμό και εξαπάτηση όσων έστειλαν μήνυμα με χρέωση για να λάβουν μέρος, με τη Νατάσα να αναγκάζεται να διαγράψει κάποια ακραία σχόλια. Ο ίδιος ο Τάσος Φουντής μάλιστα έσπευσε να διαγράψει και το επαγγελματικό του προφίλ στο LinkedIn.

Την ίδια στιγμή, προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι ενώ υφίσταται δικαστική διαμάχη μεταξύ του Βαγγέλη Μαρινάκη και των Πανόπουλου-Συγγελίδη για την υπόθεση της ΠΑΕ Ξάνθη, οι δύο πλευρές φαίνεται ότι… συνεργάζονται!

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *