%ce%b1%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%b7
Καθημερινά ερχόταν στο φτωχικό μας σπίτι και έκανε παρέα με τη μάνα μου. Ήθελε να με παντρευτεί. Ζήσαμε ένα μοναδικό καλοκαίρι το ’63, γεμάτο πάθος»!
«Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη πηγαίναμε για γάμο. Ήταν ξετρελαμένη μαζί μου. Καθημερινά ερχόταν στο φτωχικό μας σπίτι και έκανε παρέα με τη μάνα μου. Ήθελε να με παντρευτεί. Ήταν απίθανος χαρακτήρας. Εγώ όμως εκείνη την εποχή ήμουν ερωτευμένος με την Μπέτυ Αρβανίτη», αποκαλύπτει ο Φαίδων Γεωργίτσης στην εφημερίδα Freddo και τον Νίκο Νικόλιζα.
%cf%86%ce%b1%ce%b9%ce%b4%cf%89%ce%bd%ce%bd%ce%bd
«Ναι, με την Αλίκη πηγαίναμε για γάμο. Ζήσαμε μοναδικό καλοκαίρι το ’63, γεμάτο πάθος. Εγώ γύριζα τότε «Τα κόκκινα φανάρια». Εκείνη λοιπόν γύριζε στα ίδια στούντιο με τον Παπαμιχαήλ και με έναν Τούρκο το «Χτυποκάρδια στο θρανίο» σε τουρκική βερσιόν. Μου έλεγε ότι είμαι ο τύπος που της άρεσε πάρα πολύ. Γαλανά μάτια, ζυγωματικά, θεληματικό πηγούνι και τέτοια. Μου έλεγε επίσης ότι πολλοί πρωταγωνιστές τής την έπεφταν τότε, αλλά εκείνη γούσταρε εμένα. Όμως εγώ εκείνη την εποχή ήμουν πολύ ερωτευμένος με την Μπέτυ Αρβανίτη, η οποία χώρισε τον άντρα της για μένα. Εγώ ήμουν πιτσιρικάς τότε. Μου την έπεσε λοιπόν η Βουγιουκλάκη, δεν θα ενδώσω; Άλλωστε την εποχή εκείνη ήταν προσόν να πηγαίνεις με πολλές γυναίκες. Δεν θεωρούνταν μειονέκτημα ο άνδρας να απατά τη γυναίκα, αλλά η γυναίκα τον άνδρα. Έτσι δεν θεώρησα ότι είχα απιστήσει απέναντι στην Μπέτυ για χάρη της Βουγιουκλάκη», εξομολογείται ο Φαίδων Γεωργίτσης.
«Ήταν πολύ καλή και τσαχπίνα. Πήγαμε μαζί και διακοπές εκείνο το καλοκαίρι στη Χαλκίδα. Η Αλίκη από τη δεύτερη μέρα που τα φτιάξαμε, μου ζήτησε να παντρευτούμε. Με πήγε στη μάνα της την κυρία Έμυ και μπροστά της μου ζήτησε να παντρευτούμε. Από την άλλη, η Αλίκη καθημερινά ερχόταν στο φτωχικό μας σπίτι στη Νέα Σμύρνη και έβλεπε τη μάνα μου. Ο έρωτας της Αλίκης για μένα ήταν και η αρχή για να χαλάσει η σχέση μου με την Μπέτυ. Αν και μείναμε μαζί με την Μπέτυ για πολλά χρόνια, ωστόσο ήταν ένα γεγονός που μας στιγμάτισε», καταλήγει.
zappit.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *