ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ


Τραγικό θάνατο βρήκε ένας μοτοσικλετιστής σε αυτοκινητόδρομο όταν παρασύρθηκε από «τρελό» φορτηγό, πριν αυτό πραγματοποιήσει ελεύθερη πτώση από γέφυρα ύψους 10 μέτρων!
Ο οδηγός του φορτηγού, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μαζί με έναν ακόμη τραυματία, έχασε για αδιευκρίνιστο λόγο τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα να περάσει πάνω από τη μηχανή του άτυχου άνδρα, κόβοντας ακαριαία το νήμα της ζωής του.
Δευτερόλεπτα αργότερα, το φορτηγό συνετρίβη πάνω σε έναν φράχτη, δίπλα στην κοίτη του ποταμού που περνά κάτω από τη στη γέφυρα Qiongzhou, στο Haikou της νότιας Κίνας.
Οι πυροσβέστες κατάφεραν, πάντως, να απεγκλωβίσουν τον οδηγό από την καμπίνα του που είχε μετατραπεί σε άμορφη μάζα, μεταφέροντάς τον εγκαίρως στο νοσοκομείου, όπου νοσηλεύεται στην Εντατική.
Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως σύμφωνα με την προκαταρκτική έρευνα των Αρχών που διερευνούν τα αίτια του δυστυχήματος, ο οδηγός του φορτηγού ονομάζεται Xie, ενώ φέρεται να μην διέθετε καν άδεια οδήγησης για ένα τόσο μεγάλο όχημα.
Όσο για το θύμα, ονομάζεται Chen, ήταν 50 χρονών, εργάτης σε οικοδομή, αλλά και πατέρας τριών παιδιών…

pronews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *