Μπροστά σε ένα ασυνήθιστο περιστατικό βρέθηκαν αντιμέτωποι αρκετοί οδηγοί σε αυτοκινητόδρομο των ΗΠΑ, καθώς ένα φορτηγό που μετέφερε αγελάδες ανετράπη με αποτέλεσμα δεκάδες θηλαστικά να πέσουν από μεγάλο ύψος στο οδόστρωμα.


Σίγουρα οι άντρες της αστυνομίας αυτοκινητοδρόμων στην πολιτεία της Γιούτα, στις δυτικές Ηνωμένες Πολιτείες, όταν ανταποκρίθηκαν στην κλήση για ένα τροχαίο ατύχημα δεν περίμεναν να συναντήσουν την παρακάτω εικόνα.
Ο οδηγός ενός φορτηγό, που μετέφερε δεκάδες αγελάδες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα το βαρύ όχημα να «διπλώσει», ενώ η καρότσα που ήταν στοιβαγμένα τα άτυχα ζώα ανετράπη ολοκληρωτικά, προκαλώντας την πτώση δεκάδων ζώων στο οδόστρωμα.

Έκπληκτοι οι διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν τα οχήματά τους, ενώ δίπλα τους τα μεγαλόσωμα ζώα έπεφταν με σφοδρότητα πάνω στην άσφαλτο, με πολλά από αυτά να βρίσκουν τραγικό θάνατο.
Ευτυχώς, μερικά στάθηκαν πιο τυχερά από κάποια άλλα, ενώ οι αστυνομικοί χρειάστηκαν αρκετή ώρα ώστε να απεγκλωβίσουν από ντεραπαρισμένη καρότσα όλα τα ζώα που είχαν μείνει στο εσωτερικό της.
πηγη gazzetta.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *