australia
Μια φριχτή ιστορία συγκλονίζει την κοινωνία της Αυστραλίας. Όπως έγινε γνωστό ο πατέρας δύο παιδιών μετέτρεψε το σπίτι της οικογένειας σε «θάλαμο αερίων», για να σκοτώσει τη γυναίκα του και τα δυο αυτιστικά παιδιά του. Από την πράξη του αυτή έχασε και ο ίδιος τη ζωή του με την αστυνομία να εκτιμά πως ο σκοπός του ήταν να σκοτώσει την οικογένειά του και να σκοτωθεί και ο ίδιος.
Μάλιστα, όπως δηλώνουν οι γείτονες της οικογένειας, είδαν το Φερνάντο Μανρίκε να δουλεύει στη στέγη του σπιτιού του το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, χωρίς ωστόσο να μπορούν να φανταστούν πως έφτιαχνε ένα δίκτυο σωλήνων οι οποίοι θα διοχέτευαν δηλητηριώδες αέριο στα δωμάτια του σπιτιού.
Η γυναίκα του, Μάρια, βρέθηκε νεκρή μαζί με την 11χρονη κόρη τους Ελίσα ενώ ο γιος τους Μάρτιν μόνος του σε ένα άλλο δωμάτιο. Και τα δύο παιδιά ήταν αυτιστικά -και λέγεται ότι η μητέρα τους ήταν υπερπροστατευτική μαζί τους.Ο Φερνάντο βρέθηκε νεκρός σε άλλο δωμάτιο στο σπίτι τους κοντα στην πόλη του Σίδνεϊ.
Η αστυνομία του Σίδνεϊ κάνει λόγο για μια «εκτεταμένη και καλά σχεδιασμένη επιχείρηση», ενώ παράλληλα ερευνά από πού προήλθε το δηλητηριώδες αέριο που βρέθηκε στους σωλήνες του σπιτιού. Η αστυνομία δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο στο όλο σχέδιο να συμμετείχε και η σύζυγός του.
«Μπορεί να μη μάθουμε ποτέ αν η γυναίκα του ήξερε τι θα γινοταν», είπε αστυνομική πηγή, ενώ συγγενείς του ζευγαριού τόνισαν ότι «πολλές φορές η σχέση τους ήταν πολύ κακή, ως απόρροια του άγχους που είχαν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους». Μάλιστα, σύμφωνα με άλλες πηγές, ήταν στα πρόθυρα του χωρισμού.
Οι σοροί των τεσσάρων μελών της οικογένειας βρέθηκαν όταν υπάλληλος του σχολείου ειδοποίησε την αστυνομία ότι τα παιδιά έλειπαν από τα μαθήματα..topontiki.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *