19decc0b3ad05aa7c3a83eda03228aed_L
Εντελώς διαφορετικό είναι το βραδινό σκηνικό πλέον στο λιμάνι Μεσολογγίου μετά την αντικατάσταση των μεγάλων προβολέων φωτισμού.
Από την προηγούμενη Παρασκευή η νύχτα… έγινε μέρα στην περιοχή καθώς τοποθετήθηκαν νέοι προβολείς τύπου Led που αφενός μεν έχουν καλύτερη απόδοση, αφετέρου καταναλώνουν λιγότερο ρεύμα. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Λ.Τ. Μεσολογγίου Δημ. Μπαλαμπάνης στην ΑΙΧΜΗ, τοποθετήθηκαν περίπου 24 διπλοί προβολείς τύπου LED και το συνολικό κόστος μαζί με την τοποθέτηση έφτασε τις 17.000 ευρώ.
Στα άμεσα πλάνα δε του Λιμενικού Ταμείου είναι η απομάκρυνση των σιδερένιων κιγκλιδωμάτων που διαχωρίζουν το εμπορικό τμήμα του λιμένος και η αντικατάσταση με μπάρες, πιο χαμηλές, που θα απαγορεύουν την πρόσβαση τροχοφόρων, αλλά δεν θα εμποδίζουν τους πεζούς να διέλθουν.
Επίσης, ο δήμος πρέπει να ασχοληθεί και με το τμήμα Ανεμόμυλος – Ροζ δημαρχείο που δεν είναι επαρκώς φωτισμένο και καθημερινά περνούν από εκεί χιλιάδες κόσμου.
Η παρέμβαση στο λιμάνι ήταν επιβεβλημένη μιας και μετά την ανάπτυξη καταστημάτων αναψυχής έχει γίνει η πιο πολυσύχναστη περιοχή του διευρυμένου δήμου το καλοκαίρι. Πλέον ο κόσμος μπορεί να περπατά άνετα και το βράδυ, αλλά φυσικά η εικόνα χρήζει περαιτέρω βελτίωσης με την συνολική ανάπλαση του λιμένος το οποίο έχει εικόνα δεκαετίας ’70…
http://www.aixmi-news.gr/

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *