%ce%b4%ce%b5%ce%b7-%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b5%cf%82
Χιλιάδες καταναλωτές της ΔΕΗ κινδυνεύουν να βρεθούν στο… σκοτάδι καθώς χάνουν τη ρύθμι­ση των 36 δόσεων!
Καλούνται να αντιμετωπί­σουν ένα πρωτοφανές α­λαλούμ στην προσπάθειά τους να ρυθμίσουν τις ο­φειλές τους για να αποτρέψουν ενδε­χόμενη διακοπή του ρεύματος στο σπίτι τους ή να κάνουν επανασύνδεση σε περίπτωση που τους έχει κοπεί η ηλεκτροδότηση λόγω συσσωρευμέ­νων απλήρωτων λογαριασμών.
Είναι χαρακτηριστικό ότι τις τε­λευταίες μέρες του Οκτωβρίου συνέρρεε πλήθος κόσμου στα κατα­στήματα της ΔΕΗ για να προβεί σε διακανονισμό καθώς έληγε η προ­θεσμία που είχε δώσει η εταιρεία, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο και να ταλαιπωρηθούν χιλιάδες συμπολίτες μας αλλά και οι εργαζόμενοι.
Πολλοί όμως από τους πολίτες που προσήλθαν στα γκισέ και υπέστησαν αυτήν την πρωτοφανή ταλαιπωρία έ­φυγαν τελικά απογοητευμένοι κα­θώς διαπίστωσαν ότι για διάφορους λόγους δεν μπορούσαν να μπουν στη ρύθμιση ή είχαν χάσει την προη­γούμενη ρύθμισή τους.
Με δυο λόγια αποδεικνύεται ότι το πρόγραμμα το οποίο η ΔΕΗ λάνσαρε στις αρχές Απριλίου και το διαφήμιζε με όλους τους τρόπους σαν ένα φιλο­λαϊκό μέτρο, που θα ανακούφιζε χι­λιάδες φτωχά ή μη προνομιούχα νοι­κοκυριά, τελικά είναι «άπιαστο» όνει­ρο για πολλά από αυτά. ΑΠΟ .topontiki.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *