ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Αγαπητοί συμπολίτες, συγγενείς, φίλοι, πολιτικοί αντίπαλοι, νέοι και νέες
Αποφάσισα να συμμετάσχω στις προσεχείς εκλογές για δεύτερη και τελευταία φορά καθώς πιστεύω ότι ο χρόνος ενός ανθρώπου που ηγείται στα κοινά τόσος πρέπει να είναι.Με πειρα όσο ποτέ υπευθυνότητα, σεβασμό προς μικρούς και μεγάλους, και ζήλο πραγματικό θα δώσω αυτή τη μάχη στις επόμενες 15 μέρες.
Φυσικά δεν είναι του χαρακτήρα μου να ενοχλώ τους ανθρώπους μέσα στα σπίτια τους η μάχη θα δοθεί με ανοιχτά χαρτιά και σεβασμό προς τους άλλους υποψηφίους και αυτό γιατί οι άνθρωποι ,ακούν, διαβάζουν, βλέπουνε και κρίνουν το ήθος του κάθε ανθρώπου.
Τελειώνοντας πρέπει να γνωρίζουν όλοι ότι,τα Χρόνια που πέρασαν ως πρόεδρος συγκρούστηκα με συμφέροντα δέχτηκα απειλές υβρεις ενα ανηλεή πολεμο αλλά άντεξα ως το τέλος κάνοντας υπομονή για μια καλύτερη και σοβαρή Δημοτική Αρχή.Τα αιτήματα σας υπάρχουν όλα γραπτώς και στη διάθεσή σας κανενα δεν ξεχασα και τολμω να σας κοιταξω ολους στα ματια..
Δεσμεύομαι εγώ και οι συνεργάτες μου να εργαστούμε σκληρά ώστε να δώσουμε τη θέση που αξίζει στο ιστορικό χωριό μας ,αρχαιολογικός πλούτος, προσέλκυση άνθρωπων που θέλουν να επενδύσουν στο ΜΠΑΛΚΟΝΙ του Αμβρακικού και την περιβόητη κατασκευη του δρομου (απο κυρα βρυση)για βονιτσα να μειώσουμε την αποσταση καθως ο οικογενοιακως προϋπολογισμός πάει όλος στα καύσιμα.
Πρέπει να φέρουμε τα παιδιά μας πίσω..
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όσους πρόσφεραν με εθελοντικη εργασια και ειδικά τους γονείς του Δημοτικού σχολείου που στάθηκαν δίπλα αυτά τα χρόνια δια μέσω του Συλλόγου .
Με αγωνιστικούς χαιρετισμους
Σας ευχαριστώ όλους

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *