Τελευταίες λεπτομέρειες απομένουν και όλα θα είναι έτοιμα για την αυριανή παρέλαση του 12ου Μυτικιώτικου Καρναβαλιού, στις 12 η ώρα στον κεντρικό πεζόδρομο του Μύτικα. Ο καλός καιρός έχει βοηθήσει και ήδη αρκετοί έχουν κατέβει στο χωριό, με αποτέλεσμα η σημερινή εικόνα στο κέντρο και στα μαγαζιά να θυμίζει το Πάσχα.
Επίσης λόγου του καλού καιρού, αναμένονται φέτος πολλοί περισσότεροι επισκέπτες από τα γύρω κοντινά μέρη και το αστικό κέντρο του Αγρινίου.
12ο Μυτικιώτικο Καρναβάλι, ένας θεσμός πλέον για τον Μύτικα, με διοργανωτή τον Σύλλογο Γυναικών Μύτικα. Μέσα στις σημερινές δύσκολες οικονομικές συνθήκες που περνά η πατρίδα μας και η κοινωνία, μία νότα αισιοδοξίας και χαράς, με μέτρο…, χωρίς υπερβολές…, με το οικονομικό κόστος να το αναλαμβάνουν οι συμμετέχοντες, με ατελείωτο κέφι, εκπλήξεις, δώρα, διασκέδαση, πολύ μουσική, χορό και για το τέλος η πιο όμορφη και συνάμα συγκινητική στιγμή, της καύσης του Βασιλιά Καρνάβαλου, στο Ιόνιο Πέλαγος, μπροστά στο μώλο του Αγίου Νικολάου.
Δείτε στιγμές σε βίντεο από το περυσινό 11ο Μυτικιώτικο Καρναβάλι, καθώς και σημερινές φωτογραφίες από τις ετοιμασίες των αρμάτων.
Πιστεύουμε ότι το φετινό Καρναβάλι θα είναι αντάξιο και καλύτερο όλων όσον έχουμε ως σήμερα και οι επισκέπτες που θα επιλέξουν να έρθουν στον Μύτικα, δεν θα το μετανιώσουν.











ΠΗΓΗ https://mytikaspress.blogspot.com

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *