Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑΌποιος έχει αυτό τον αριθμό τηλεφώνου πεθαίνει – Η ιστορία που απασχολεί...

Όποιος έχει αυτό τον αριθμό τηλεφώνου πεθαίνει – Η ιστορία που απασχολεί 15 χρόνια τις αρχές


Από το 2000 και μετά, 3 άνθρωποι πέθαναν ξαφνικά, έχοντας μόνο ένα πολύ περίεργο κοινό στοιχείο. Χρησιμοποίησαν για κάποιο διάστημα τον αριθμό τηλεφώνου, 0888-888-888.

Η ιστορία απασχολεί πάνω από 15 χρόνια τις αρχές στη γείτονα χώρα, αφού προσπαθούν να συνδέσουν, τους κατά τα άλλα ασύνδετους μεταξύ τους θανάτους.

Η ιστορία ξεκινάει με το πρώτο θύμα τον Πρόεδρο εταιρείας κινητής τηλεφωνείας, Βλάντιμιρ Γκράσνοφ, ο οποίος διαγνώστηκε με καρκίνο επιθετικής μορφής, και απεβίωσε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ήταν ο πρώτος κάτοχος του τηλεφωνικού νούμερου, μόλις για λίγους μήνες.

Δεύτερος κάτοχος, ο Κονσταντίν Διμιτρόφ, για πολλά χρόνια νούμερο 1 της βουλγάρικης μαφίας. Πέθανε το 2003. Βρέθηκε νεκρός μετά από πυρά, χωρίς ποτέ να βρεθεί ο δράστης.

Ο τρίτος κάτοχος του 0888-888-888 λεγόταν ο Κονσταντίν Ντίσλιεβ και το 2005 σκοτώθηκε στη Σόφια έξω από ένα εστιατόριο με ινδική κουζίνα. Τα Μέσα Ενημέρωσης της Βουλγαρίας ανέφεραν πως ο Ντίσλιεβ ήταν ο επικεφαλής μιας σπείρας που διακινούσε σκληρά ναρκωτικά. Η υπόθεση της δολοφονίας του είναι ακόμα ανοικτή.

Ένας έμπειρος αστυνομικός πρόσεξε πως ανάμεσα στις δύο τελευταίες δολοφονίες, είχαν ένα κοινό στοιχείο. Το νούμερο τηλεφώνου που χρησιμοποιούσαν μόνο για τις παράνομες εργασίες τους.

Το νούμερο αποσύρθηκε και ξεκίνησαν έρευνες. Η εταιρεία δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο μέχρις στιγμής, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται. Το επικρατέστερο σενάριο είναι πως πρόκειται για κάποιο πληρωμένο δολοφόνο, και κάποια δίκτυα που έχουν συγκεκριμένους κώδικες επικοινωνίας έχουν αρχίσει και βγαίνουν προς τα έξω.
makeleio.gr/