monos-sto-spiti-home-alone
Μπορεί στo «Μόνος Στο Σπίτι» να έμενε χωρίς παρέα κατά λάθος, ωστόσο, αυτή τη φορά, ο Μακόλεϊ Κάλκιν εκφράζει την επιθυμία να τον αφήσουν μόνο και μιλά για όσα έχουν γραφτεί κατά καιρούς για εκείνον, όπως το ότι έδινε 6.000 ευρώ τον μήνα για ηρωίνη!
Από το 1990 και κάθε Χριστούγεννα, ο μικρός Κέβιν εμφανίζεται στις οθόνες μας και να μας κάνει να γελάμε αντιμετωπίζοντας τους διαρρήκτες που προσπαθούν να μπουν στο σπίτι του, όταν η πολύτεκνη οικογένεια Μακάλιστερ φεύγει για διακοπές και τον ξεχνάει μόνο του. Μέχρι τα 14 του χρονια, ο Μακόλεϊ ήταν ακόμα ένα παιδί – θαύμα του Hollywood, με περισσότερες από 15 ταινίες, βραβεία και εκατομμύρια. Έξι χρόνια μετά, ήρθε η αυτοεξορία, το διαζύγιο των γονιών του, η κόντρα για τη διαχείριση των χρημάτων του, αλλά και η σύλληψη για κατοχή μεγάλης ποσότητας μαριχουάνας και άλλων ουσιών!
«Δεν γυρνάω την πλάτη μου σε τίποτα, απλώς δεν με ενδιαφέρει το παιχνίδι της δημοσιότητας! Οι παπαράτσι με κυνηγούν, επειδή δεν ξεπουλιέμαι. Δεν έχει σταματήσει αυτή η κατάσταση σε όλη την ενήλικη ζωή μου. Και σε αναγκάζει να υιοθετήσεις συμπεριφορά θηράματος, να “σκανάρεις” συνέχεια τον ορίζοντα. Αυτή η συμπεριφορά είναι ιδιαίτερα περίεργη όταν συνοδεύεις κάποια σε ραντεβού, γιατί νομίζει ότι δεν της δίνεις σημασία», λέει, στην εφημερίδα «Guardian», ο 35χρονος σήμερα ηθοποιός, στην πρώτη του μεγάλη συνέντευξη εδώ και περίπου δέκα χρόνια.
Αποκαλύπτοντας πως, όταν βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, βγαίνει βόλτες στις 4 τα ξημερώματα για να αποφύγει την πολυκοσμία και τους παπαράτσι, ο Μακόλεϊ τονίζει ότι ο κόσμος δεν πρέπει να ανησυχεί για εκείνον, αφού η ανησυχία είναι ένα κόλπο που χρησιμοποιούν τα ταμπόλιντς για να τραβούν την προσοχή.
«Δεν χρειάζεται απαραίτητα να ανησυχούν… Όχι, δεν ξόδευα 6.000 ευρώ για ηρωίνη τον μήνα ή οτιδήποτε. Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο, όμως, ήταν το περιτύλιγμα του δήθεν ενδιαφέροντος από τις ταμπλόιντ. Φύλλα προσπαθούσαν να πουλήσουν, τίποτα περισσότερο», αναφέρει ο πάλαι ποτέ Κέβιν, ο οποίος ζει ως επί το πλείστον στο Παρίσι, καθώς, όπως λέει, εκεί ο κόσμος δεν ασχολείται μαζί του και παίζει μουσική με την μπάντα του. «Ο Μακόλεϊ Κάλκιν βρίσκεται εκεί έξω κι εγώ είμαι ο Mακ. Εσείς μπορείτε να παίζετε με τον πρώτο!», καταλήγει.
πηγη http://www.star.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *