Για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, ο Βασίλης Καρράς και η Πάολα έχουν σταθερούς συνεργάτες οι οποίοι δεν είναι απλώς συνεργάτες, αλλά μέλη της οικογένειάς τους. Νοιάζονται και ενδιαφέρονται γι’ αυτούς.

Για το λόγο αυτό, οι δυο κορυφαίοι καλλιτέχνες περνούν ώρες αγωνίας και βηθούν με όλες τους τις δυνάμεις προκειμένου να κερδίσει τη μάχη ζωής που δίνει με τον κορωνοϊό στο ΑΧΕΠΑ στενός συνεργάτης και φίλος τους.

Πρόκειται για τον κορυφαίο 53χρονο μουσικό Ζήση Κασιάρα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, νοσηλεύεται εδώ και πολλές μέρες διασωληνωμένος στην εντατική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Μολύνθηκε από κορωνοϊό

Ο βιρτουόζος του βιολιού και δάσκαλος μουσικής, φέρεται να κόλλησε κορωνοϊό, νοσηλεύτηκε για πέντε ημέρες αλλά τα τελευταία 24ωρα η κατάσταση του επιδεινώθηκε, εντείνοντας τη ανησυχία των δικών του ανθρώπων. Ο Ζήσης Κασιάρας παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση και οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικέ για την πορεία της υγείας του.

Στο πλευρό του αλλά και στο πλευρό της οικογένειάς του βρίσκονται αδιάκοπα και με όλους τους τρόπους τόσο η Πάολα όσο και ο Βασίλης Καρράς οι οποίοι περιμένουν ένα καλό νέο για τον συνεργάτη και φίλο τους. Το ευχόμαστε ολόψυχα…
/patkiout.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *