1η Γιορτή Μελιού στο Αγρίνιο 16 & 17 Δεκεμβρίου

0
90


Η 1η Γιορτή Μελιού στην πόλη του Αγρινίου είναι πλέον γεγονός και θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Δεκεμβρίου έναντι του Γ.Νοσοκομείου Αγρινίου (στο κτήριο πρώην sato)-Δωρεάν δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και την Παρασκευή από κάθε μελισσοκόμο εντός Νομού με την υπόδειξη μόνο του μελισσοκομικού βιβλιαρίου του, που θα ήθελε να εκθέσει τα προϊόντα του στην διάθεση του κοινού.
Μια ξεχωριστή γιορτή με δωρεάν είσοδο και με θέμα ένα αγαθό από τα πιο παλιά και σημαντικά γλυκαντικά που χρησιμοποιεί ο άνθρωπος, το μέλι, που έχει ευεργετική δράση και του αξίζει να έχει την καλύτερη θέση στην διατροφή μας. Γνωρίστε τον μαγικό κόσμο της μέλισσας και την γευσιγνωσία των μελιών.
Μια ιδιωτική πρωτοβουλία η οποία δημιουργήθηκε με μεράκι και πολύ προσοχή, όπως όλοι θα διαπιστώσετε το Σαββατοκύριακο κατά την διάρκεια της γιορτής.

Το agrinioreport.com συνάντησε τον κ. Γιώργο Παρμάκη(μελισσοκόμο) υπεύθυνο της διοργάνωσης και μίλησε μαζί του για όλο αυτό το εγχείρημα. Μας τόνισε πως ήταν κάτι που έλειπε από την περιοχή μιας και η ποιότητα της παραγωγής μελιού στον Νομό μας είναι ήδη βραβεύσιμη αλλά δυστυχώς δεν αναδεικνύεται όπως σε άλλα μέρη της χώρας μας.
epirus-tv-news.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here