Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023
Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 10ο Αντάμωμα καβαλάρηδων και φίλων Αλόγου στη Νήσσα Μεδεώνος την Κυριακή 1...

10ο Αντάμωμα καβαλάρηδων και φίλων Αλόγου στη Νήσσα Μεδεώνος την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018


Το 10ο  Αντάμωμα καβαλάρηδων και φίλων Αλόγου στη Νήσσα Μεδεώνος, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018 , από τις 10.30  το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα.
 
Ο Ιππικός Όμιλος Κατούνας σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας  σας προσκαλεί σε ένα ακόμη  Αντάμωμα καβαλάρηδων και φίλων αλόγου στη θέση Νήσσα, στην Δημοτική Ενότητα Μεδεώνος κοντά στην Κατούνα και Τρύφου Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας.
 
Σας προσκαλούμε να έρθετε για  να χαρείτε το καταπράσινο εντυπωσιακό φυσικό  τοπίο δίπλα στα τρεχούμενα νερά του ποταμού της Νήσσας και να ζήσετε την πραγματική απόλαυση από την ηρεμία των κρυστάλλινων νερών, την οργιώδη βλάστηση, τις ομορφιές και το απαράμιλλο φυσικό κάλλος της περιοχής.
 
Σας προσκαλούμε  για να καμαρώσετε τα περήφανα άλογα  της περιοχής μας με τους καβαλάρηδες που θα  καλπάζουν  στην φυσική πίστα    αλόγων της Νήσσας.
Πρόγραμμα
 
– 11.30 π.μ. : Όλοι θα  απολαύσουμε  την επίδειξη ιππικής δεξιοτεχνίας και την παρουσίαση αλόγων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο
 
 12.00 πμ  το νεοσύστατο και δραστήριο χορευτικό της Κατουνας θα παρουσιάσει παραδοσιακούς Ελληνικούς χορούς από όλη την Ελλάδα
12.30 πμ  Ζωντανή Παραδοσιακή ορχήστρα με τον Γιάννη Κωνσταντίνου την Βαγγελιώ Χρηστιά την Βάσω Σαλτογιάννης και τον Κατουνιώτη Χρήστου Νίκου. Στο Κλαρίνο ο Νίκος Τζουκόπουλος και Γιώργος Ασβεστόπουλος.
Σε όλους τους παρευρισκόμενους θα δοθεί δωρεάν πεντανόστιμη ψητή προβατίνα που προσφέρει ο σύλλογος, οι φίλοι του και οι κτηνοτρόφοι της περιοχής αλλά και ζωντανή Δημοτική Μουσική .
Ελάτε να διασκεδάσουν όλοι μαζί  στο μεγαλύτερο Αντάμωμα των Βαλκανίων και η μεγαλύτερη υπαίθρια γιορτή που γίνεται στο τόπο μας την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018 στην πανέμορφη Νήσσα Μεδεώνος του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.
 
Εκ του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

0Shares