Με μεγάλη επιτυχία έληξε το παιδικό καρναβάλι που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Κέντρου Μέριμνας του Δήμου Ακτίου βόνιτσα στα πλαίσια του τριήμερου εορτασμού των Απόκρεων με μεγάλη συμμετοχή των δημοτών και πολλών ομάδων που έλαβαν μέρος στην εκδήλωση συμμετέχοντας στον εορτασμό σε όλα σχεδόν τα τοπικά διαμερίσματα του δήμου.
Νικητές στο παιδικό καρναβάλι στη Βόνιτσα που τέλειωσε πριν λίγο είχαμε:
1ος νικητής η ομάδα των <<Ηνωμένων Κατουνιώτικων Εμιράτων>>
2ος η ομάδα από το Δρυμό << Λουλούδια της Ελπίδας>>
3ος το 2ο Δημοτικό Σχολείο Βόνιτσας ΣΤ΄τάξη<<καραμέλες και ζαχαρωτά>> και ο Παιδικός Σταθμός Βόνιτσας <<με κοιτάς και κοκκινίζω>>
Οι νικητές κέρδισαν και ανάλογα δώρα σε είδος σύμφωνα με τη σειρά κατάταξης:
1ος Δώρα αξιας 500 ευρώ
2ος Δώρα αξίας 300 ευρώ
3ος Δώρα αξιας 200 ευρω






Την έναρξη του “Γληγοράκη “ της Καθαρή Δευτέρα στην αποκριάτικη παρέλαση στην Βόνιτσα θα κάνουν τα γκρουπ που  κέρδίσαν στο Παιδικό Καρναβάλι που θα έγινε το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στην Βόνιτσα.
Αποδεικνύουµε στην πράξη ότι όλοι µαζί µπορούµε και θέλουμε να φέρουµε πιο κοντά τους δηµότες µας µε κοινές δράσεις. Η σπουδαιότερη παράμετρος και των φετινών καρναβαλιών είναι ο εθελοντισμός, οι πινελιές του οποίου δίνουν τη διαφορά κάθε χρόνο. Μια πλατιά και αυθόρμητη προσφορά , συμμετοχή από μαθητές , φορείς και συλλόγους το ενδυναμώνουν με αβίαστη και πληθωρική αγάπη, το πλουτίζουν με πρωτότυπες ιδέες και το βοηθούν ουσιαστικά με εθελοντική προσφορά εργασίας σε κάθε βήμα του, σε κάθε εκδήλωσή του.
Υ.Γ Πληροφορίες που μας έρχονται αναφέρουν ότι στα δρώμενα του Γληγοράκη θα έχουμε και γιατρό και δάσκαλο αλληλένδετους!!!!!!!

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *