ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

f1
Χρόνια προσπάθειας και μόχθου υπερασπιζόμενος το αληθινό και το δίκαιο,το αντικειμενικό,προσπάθεια σε μια κοινωνία ανήμπορη να κατανοήσει τα βασικά χαρακτηριστικά της ευημερίας και της ενάρετης διαβίωσης επί ματαίω.
Αγώνας για δημιουργία,προσφορά μέσα από κακοτράχαλες συμπεριφορές ανεπαρκών μυαλών και συνειδήσεων,μυαλών εγκλωβισμένων στα υστερόβουλα συναισθήματα εκφρασμένα με όχι τον καλύτερο καθωσπρεπισμό των πολιτισμένων όντων.
Ακούραστος φρουρός των αρχών και των ηθών και εθίμων του τόπου που μας γέννησε και μας ανάθρεψε,προετοιμάζοντας μας να βγούμε στην συναναστροφή με άλλους ανθρώπους!
Το μόνο που κατάφερα να κρατήσω ανέγγιχτο από τη μισαλλοδοξία και την προσπάθεια αλλοτρίωσης του είναι μου, είναι οι αρχές που με μόχθο μας μετέδωσαν οι πρόγονοι μας και δεν είναι τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από το σεβασμό στον άνθρωπο και τις ανάγκες του!
Αγόγγυστος εργάτης στο βωμό της ζωής και της προόδου στέκομαι απέναντι σας !Αν έχω καταφέρει να προσθέσω έστω και μια πέτρα στο οικοδόμημα της ζωής έχει καλώς,δεν πήγανε οι προσπάθειες μου ως άνθρωπος χαμένες,αν όχι τουλάχιστον έχω την αίσθηση ότι αγωνίσθηκα με όλες τις δυνάμεις μου για κάτι.
Αυτό με ικανοποιεί ως ύπαρξη ότι δεν ήμουν άπρακτος επισκέπτης στον ελάχιστο χρόνο που δικαιούμαι από τη ζωή!
Χ Μ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *