ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑΝΕΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

270 κλασικά αυτοκίνητα αντίκες θα έρθουν για 2 τριήμερα στον Μύτικα.

Στάση στο Μύτικα θα κάνουν για δύο τριήμερα 270 αυτοκίνητα αντίκες, προερχόμενες από το Βέλγιο μέσω της εταιρείας που διοργανώνει το ταξίδι αυτό στην Ελλάδα και ονομάζεται Touramical.
Στάση λοιπόν στον Μύτικα στις 10, 11, 12, 16, 17, 18 Μαΐου, με τον μώλο της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου, θα γεμίσει με πανέμορφα αμάξια αντίκες (50 περίπου κάθε μέρα).Οι άνθρωποι της Touramikal γραφείο παγκοσμίου τουρισμού επέλεξαν τον Μύτικα για στάση και φαγητό στην ψαροταβέρνα ΜΟΥΡΑΓΙΟ.Στην αναζήτηση τους για στάση, ενθουσιάστηκαν με το πανέμορφο γραφικό χωριό μας, με θέα το απέραντο γαλάζιο και το καταπράσινο νησί Κάλαμος και θέλησαν να το γνωρίσουν σε 550 νέους επισκέπτες, με διάθεση να διοργανώσουν και μελλοντικά ανάλογες δράσεις.Σίγουρα αυτό αποτελεί μεγάλη ευκαιρία και προβολή για τον Μύτικα και ως τακτικά μέλη του Λιμενικού Ταμείου, ως είχαμε καθήκον ενημερώσαμε από την περασμένη Κυριακή τον Αντιδήμαρχο και Αντιπρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ. Θόδωρο Λιβάνη, να στείλει κάποια από τα οκτάμηνα των γενικών καθηκόντων, ώστε να γίνουν κάποιες στοιχειώδης εργασίες καθαριότητας στους χώρους. Η απάντηση που πήραμε είναι ότι θα το δει και θα συνεννοηθεί με την Πρόεδρο.Επίσης ακόμα αναμένουμε την υλοποίηση της υπόσχεσης του Δημάρχου για παραχώρηση των οκταμήνων γενικών καθηκόντων στους Προέδρους, το οποίο αποδείχτηκε μεγαλοπρεπές ψέμα. Εμείς στον Μύτικα δεν έχουμε δει τίποτα. Στις Φυτείες μαθαίνουμε ότι γίνεται καλή δουλειά και για το τι γίνεται αλλού δεν γμωρίζουμε.
* Ευχαριστούμε πολύ την κα Σοφία Παβέλη για την ενημέρωση.

https://mytikaspress.blogspot.com

Αφήστε ένα σχόλιο

comments

Comment here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.