6
45ο Διεθνές Ράλλυ της ΦΙΛΠΑ Εντυπωσίασαν χθες το απόγευμα στο Λιμάνι του Μεσολογγίου, οι συμμετοχές στο 45ο Διεθνές Ράλλυ που διοργάνωσε το Σωματείο Φίλων Παλαιού Αυτοκινήτου. Στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στο χώρο υποδοχής, τον πρόεδρο Δημήτρη Βερναρδάκη και τα μέλη της ΦΙΛΠΑ, υποδέχθηκε ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Κων/νος Γιαννόπουλος, ενώ χαιρετισμό απεύθυνε ο αντιδήμαρχος Σπ. Καρβέλης. Παρευρέθηκαν ακόμη, οι Πρόεδροι ΔΕΥΑΜ Γ. Κοντογιάννης, Λιμενικού Ταμείου Παν. Σταράμος και ΔΗΚΕΚΑΠ Αν. Σκαρμούτσος, καθώς επίσης η αντιπρόεδρος του Π.Κ. Σοφία Λαναρά.
1
2
3
4
5
6
7
9
11
12
Στο Λιμάνι Μεσολογγίου κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες πλήθος επισκεπτών ξεναγήθηκαν στις 63 συνολικά συμμετοχές οι οποίες περιελάμβαναν αυτοκίνητα κατασκευής των πρώτων δεκαετιών του 20ου αιώνα και προέρχονταν από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Αυστρία και την Ιταλία.
Τον Πρόεδρο της ΦΙΛΠΑ και τους συμμετέχοντες στο 45ο Διεθνές Ράλλυ καλωσόρισε λίγο αργότερα και ο Δήμαρχος Νίκος Καραπάνος, επιδίδοντας αναμνηστικά της επίσκεψής τους στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου.

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *