Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου, 2020
Αρχική ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΣΤΑΝΗΣ 55χρόνος κτηνοτρόφος έφραξε το δρόμο στο φορτηγό της εταιρείας απαιτώντας τα...

55χρόνος κτηνοτρόφος έφραξε το δρόμο στο φορτηγό της εταιρείας απαιτώντας τα χρωστούμενα!

55χρόνος κτηνοτρόφος έφραξε το δρόμο στο φορτηγό  της εταιρείας απαιτώντας τα χρωστούμενα!
Σε κίνηση απελπισίας και αγανάκτησης προέβη χθες το μεσημέρι ο 55χρονος κτηνοτρόφος Α.Κ. στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου, θέλοντας να καταγγείλει την οικονομική ασυνέπεια από την πλευρά της εταιρείας εμπορίας γάλακτος με την οποία συνεργάζεται τον τελευταίο χρόνο.
Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν συγγενικά του πρόσωπα στην εφ. «Πατρίς», ο 55χρονος προμήθευσε γάλα το φορτηγό της εταιρείας και στη συνέχεια είπε στον οδηγό να ενημερώσει τον προϊστάμενό του ότι πρέπει να εξοφλήσει άμεσα τα χρωστούμενα περίπου δυόμισι μηνών περίπου, που ανέρχονται στις 14.000 ευρώ.
Ο οδηγός, σύμφωνα με όσα πληροφορήθηκε η εφ. «Πατρίς», ενημέρωσε τη διεύθυνση της εταιρείας και λίγα λεπτά αργότερα ανέφερε στον 55χρονο κτηνοτρόφο ότι δεν θα ικανοποιηθεί το αίτημά του κι ότι η εξόφληση θα γίνει αργότερα.
Τότε ο κτηνοτρόφος αντέδρασε έντονα και δήλωσε κατηγορηματικά στον οδηγό πως αν δεν μπουν άμεσα τα χρωστούμενα στον λογαριασμό του, θα εμποδίσει την νταλίκα να φύγει. Όπως αποδείχθηκε, ο 55χρονος δεν αστειευόταν και δεν μπλόφαρε, αποκλείοντας την είσοδο με μια τσιμεντένια στήλη και ένα τρακτέρ (!), όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες!
Ο οδηγός του φορτηγού, προφανώς θορυβημένος από την απρόσμενη εξέλιξη, ενημέρωσε την εταιρεία για το… μπλόκο του κτηνοτρόφου, με αποτέλεσμα να υποβληθεί μήνυση λίγο αργότερα και να ακολουθήσει η σύλληψη του κτηνοτρόφου από την Αστυνομία!
«Τρεις μήνες μάς δουλεύουν»
Συγγενικό πρόσωπο του 55χρονου κτηνοτρόφου δήλωσε ότι η κατάσταση έχει φτάσει σε οριακό σημείο για την επιχείρηση και στηλίτευσες τη συμπεριφορά και την πρακτική της εταιρείας το τελευταίο πεντάμηνο.
«Μας είχαν ενημερώσει ότι από αύριο σταματά η συνεργασία μας, για αυτό και εμείς ζητήσαμε να μας καταβάλλουν τα χρωστούμενα, διότι μετά τη διακοπή της συνεργασίας μας ανησυχούμε ότι θα τα χάσουμε τα χρήματα. Μέχρι τα Χριστούγεννα πηγαίναμε καλά, μετά άρχισαν τα προβλήματα, τα οποία το τελευταίο τρίμηνο διογκώθηκαν. Ζητήσαμε επανειλημμένως τα οφειλόμενα και μας έλεγαν συνέχεια “την άλλη Παρασκευή” και περάσανε δέκα Παρασκευές και λεφτά δεν είδαμε. Έχουμε και εμείς υποχρεώσεις. Μας έχει βγάλει διαταγή πληρωμής ένας γεωπόνος, χρωστάμε λεφτά σε πρατήρια για καύσιμα και έχουμε ένα σωρό οικονομικές εκκρεμότητες. Πώς θα επιβιώσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφ. «Πατρίς» στενό συγγενικό πρόσωπο του 55χρονου.
πηγη .patrisnews.com